Behandler søges til lækre lokaler i Vanløse

Lokaleleje til behandlere

Er du selvstændig fysioterapeut, kiropraktor, osteopat, body-SDS-behandler, massør, zoneterapeut, coach eller kostvejleder og mangler du et lokale til dine konsultationer, har vi lige det du står og mangler!

Hvad tilbyder vi

  • Lyse, lækre og helt nye behandlerrum på hhv. 11kvm. 
    • Lokalerne ligger i stueplan og har en dejlig størrelse og gode indretningsmuligheder.
  • I stueetagen er der etableret et eksklusivt træningsområde på 54 kvm som KUN benyttes af behandlere med deres klienter. 
  • Vi stiller skrivebord, kontorstol og reol til rådighed i lokalet, men du skal selv sørge for briks, stol eller andet udstyr som skulle være nødvendig for dig i dit arbejde. 
  • Fri afbenyttelse af vand, kaffe og the til både dig og dine klienter. 
  • Vaskemaskine, vaskemiddel samt tørretumbler, så det er muligt at vaske håndklæder og lagner der anvendes til behandling. 
  • Mulighed for promovering via sociale medier.
  • Mulighed for seperat aftale om en fast dagsleje eller fuldtids leje, med eneret til lokalet.

Hvilken virksomhed kommer du til at arbejde sammen med?

Improve Studio v/ Anja Thy er et splinter nyt studio på Jydeholmen 16, 2720 Vanløse. Anja Thy har de seneste 3 år arbejdet selvstændigt som personlig træner og livsstils- og vanecaoch, men lejet sig ind i et andet center. Missionen med Improve Studio er at skabe et sted hvor vi omfavner alle apsekter af en sund og aktiv livsstil. Derfor er vores ønske, at skabe mulighed for træning og fælleskab, men samtidig også, at kunne tilbyde forskellige behandlingsformer, så alt kan opnåes under samme tag.

Improve Studio er et sted hvor vi opfordrer til udvikling, fremgang, hårdt arbejde og fysisk aktivitet. Samtidig opfordrer vi også til samarbejde og fællesskab både blandt vores medlemmer, men også blandt trænere, behandlere og andre ansatte.  

Vi arbejder med en bred målgruppe, som rummer alt fra den uerfarne nybegynder til den meget træningserfarne. Du har altså mulighed for at skulle arbejde med et bredt og blandet klientel.

Splinternye lokaler

Du er selvfølgelig meget velkommen til at komme ned og se vores skønne studio, inden da, kan du se en visuel gennemgang her, så du kan få en fornemmelse af det.

Hvad forventer vi af dig

At du er en kompetent og seriøs behandler der brænder for dit fag. Selvom du arbejder selvstændigt og dermed kun lejer lokale af os, ser vi dig som en samarbejdspartner. Vi forventer derfor at du er en teamplayer der er klar på et godt samarbejde, og som samtidig bakker op om de øvrige behandlere der er tilknyttet de øvrige lokaler. 

Hvad koster det

Lokalerne på 11 kvm koster 7.500 kr/måned. Priserne er pr måned og ekskl moms. Der er også mulighed for at betale en dagsleje på 400kr ekskl moms.

Er du vores nye samarbejdspartner?

Hvis du er interesseret i at leje et lokale, hvad enten det er fuldtid eller deltid, eller blot har nogle uddybende spørgsmål. Så send en mail til: hej@improvestudio.dk og skriv lidt om dig selv og din forretning.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤