Din Aktive Livsstilsferie

#DETSKALVÆRESJOVTATTRÆNE

Aktiv ferie v/ Anja Thy. En ferie med sundhed og bevægelse i fokus! Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤

Marbella Fitness Camp, Spanien

Din bedste aktiv ferie i 2019!

Din Aktive Livsstilsferie var et kæmpe hit i 2017 og 2018, så derfor gentager vi selvfølgelig succesen i 2019 og tager til Marbella Fitness Camp i det sydlige Spanien i uge 35.

Samtidig med, at du er aktiv og får prøvet en masse nye og sjove træningsformer af, vil du også opleve det er den mest afslappende og selvudviklende ferie. Du er i fokus.

Du har virkelig mulighed for, at koble helt af fra hverdagens strabadser.

Jeg lover dig – du bliver ikke skuffet!

Du kan læse om forrige års camp her:

Er Din Aktive Livsstilsferie noget for mig?

Ja, hvis du gerne...

 • Vil være en del af årets fedeste ferie

 • Vil have det sjovt mens du er aktiv

 • Vil booste og kickstarte din træning og sunde livsstil

 • Vil være stærkere både fysisk og mentalt

 • Vil være en del af et fællesskab

 • Vil have en ferie med 100% fokus på dig og personlig udvikling

Nej, hvis du gerne...

 • Vil blive ved med at føle, at træning er en pligt

 • Vil leve efter strikse kostplaner

 • Vil træne alene uden et fællesskab

 • Vil forblive i den evige slankekurs cirkel

 • Vil have dårlig samvittighed når du ikke lever op til sundhedsidealerne

 • Vil gå glip af en helt fantastisk uge

Hvad siger tidligere deltagere?

Selvforsvar, Zasja

"Jeg været med på Din Aktive Livsstilsferie i 2 år - og jeg kommer til at deltage igen. En fantastisk uge med god sund mad, en masse forskellige træninger, sol, søde mennesker og godt sammenhold. Vi har haft en alders spredning fra 20 år og til op over de 50 år - så jeg vil sige, alle kan være med. Træningen bliver tilpasset dit niveau.

Zasja

42år - Læge sektretær
Vægtløftning, Rikke Hein

"En aktiv ferie var en perfekt ramme for mig, for at blande afslapning og få kickstartet mit efterår med gode vaner, og med en masse nye input til kost og træning. 

Anja er en fantastisk træner, der forstår at støtte og presse på de rigtige tidspunkter – men som også tager hensyn, hvis man har forskellige skavanker eller niveauer."

Rikke

34år
Mikes Gym, Charlotte Gøttig

"Anja har en fantastisk personlighed og er kanon dygtig til det hun laver. Endvidere udstråler hun en glæde, og det smitter helt bestemt af, selvom man er max presset. Hun siger; #detskalværesjovtattræne. Jeg kunne ikke være mere enig.
Din Aktive Livsstilferie er virkelig noget man skal prøve, det er en oplevelse udover det sædvanlige.

Charlotte

24år - Sygeplejerske studerende
Anne Dannow

"Det var en fantastisk tur, hvor jeg følte mig udfordret med varierede træningsaktiviteter, oplevede skønt samvær med de andre fra holdet og lærte mere om kost og træning. Det var fedt at opdage, at kroppen kan mere, end man lige tror. Hvis man har lyst til en aktiv ferie, hvor man udfordrer sig selv med træning, er Din Aktive Livsstilsferie helt sikkert noget man skal prøve!”

Anne

34år - Psykolog
Maks løft, PR, Charlotte Munk

"Det har været en super sjov og spændende uge. Dejlige mennesker og alle kan være med på deres eget niveau og man bliver super motiveret til presse sig selv, og faktisk finde ud at man kan lidt mere end man lige tror. Din Aktive Livsstilsferie er en fantastisk uge."

Charlotte

44år - Technical Designer
Vægtløftning, Therese

"Jeg fortsætter hos Anja fordi jeg ikke kan se en hverdag uden at blive presset igennem af hende og jeg deltager på Din Aktive Livsstilsferie, Marbella fitness Camp igen næste år!
Jeg kan kun give mine varmeste anbefalinger til Anja - hun er den bedste coach jeg har haft til dato."

Therese

27år - Biomedical Engineer
Mikes Gym, Maiken

"Jeg kan ikke være mere taknemlig over at have sådan en fantastisk person som Anja til min coach! Anja formår virkelig at varierer og gøre træning til en leg. Hendes positive humør smitter. Anja har virkelig hjulpet mig til at blive en glad og bomstærk badass!"

Maiken

20år - Studerende

Den aktive del på Din Aktive Livsstilsferie

Din Aktive Livsstilsferie består af en masse sjove og anderledes træninger. Jeg vil gerne vise dig, hvor mange sjove muligheder der er for at være aktiv. Træning behøver ikke være kedeligt! Du vil få en masse ny inspiration, og ikke mindst få udfordret dine personlige grænser. Min store passion er, at vise hvor sjov træning faktisk kan være.

Dette er blot et udkast på de træninger du kan opleve på Marbella Fitness Camp; funktionel træning, crossfit, selvforsvar, TRX, gymnastics, OCR, yoga, teknik træning og HIIT.

Mike's Gym

Vil du prøve kræfter med en af verdens fedeste forhindringsbaner?

Så får du muligheden på camp'en hvor du kan komme på en fælles tur til Mike’s Gym.

Stedet er verdenskendt for OCR, med en super fed bane. Det er perfekt til en personlig udfordring.

Alle kan være med, det handler om at gennemføre som et team og hjælpe hinanden igennem.

Denne udflugt, er som al anden træning, helt frivillig, der vil være en ekstra betaling i euro dernede. Deltagerne der ikke ønsker en tur til Mike's Gym, bliver på Marbella Fitness Camp og har træning der.

Mere end bare træning

Coaching

En sund livsstil er mere end bare kost og træning. Derfor byder ugen også på coaching og motivationsarbejde. Vi skal arbejde med selvudvikling og gruppe coaching på dagligdagens vaner.

Hele uge vil der være fokus på læring og udvikling.

Du kommer til at lære om kost, søvn, stress og træning og hvordan du kombinerer alle de vigtige faktorer for at din krop lever i balance.

Socialt fællesskab

Det skal selvfølgelig ikke kun handle om træning og sundhed.

Der er også arrangeret flere sociale arrangementer og lagt op til masser af hygge og afslapning.

Der bliver plads til masser af grin, mens du samtidig bliver udfordret både fysisk og psykisk.

Du vil møde en masse søde mennesker og opbygge nye bekendtskaber og venner. Sammenholdet er simpelthen en af de mest fantastiske ting.

Alle kan være med

Hvad enten du er helt nybegynder, lige mangler et ekstra skub, eller blot søger ny inspiration og udfordringer, er denne camp perfekt for dig.

Camp’en tager godt imod alle, så du kan føle dig tryg og godt tilpas. Folk rejser i par, mindre grupper, men der er også en del der rejser alene. Der er nemlig rig mulighed for, at møde en masse fantastiske, nye mennesker❤.

Alle aldre er velkomne. Tidligere deltagere har været mellem 16 år og 57 år.

Inkluderet i prisen

 • Transfer

  Transfer mellem lufthavnen og Marbella Fitness Camp.

 • Fuld pension

  Hver dag bliver der serveret en fantastisk morgenmads-, frokost- og aftenbuffet. I løbet af dagen er der vand og frugt ad libitum.

 • Træninger

  Op til 4 daglige træninger du frit kan vælge imellem.

 • Coaching

  Gruppe coaching og motivations workshop.

 • Faciliteter

  Du har fri adgang til alle faciliteter og udstyr på Marbella Fitness Camp. Udover træningsbanen er der også en tennisbane, basketbane, beach volleybane og meget mere.

 • 100% garanti

  100% garanti for en fantastisk oplevelse med Din Aktive Livsstilsferie.

Det eneste du skal betale for, udover opholdet, er fly billetter til Malaga (AGP), (de er billige på det tidspunkt), lommepenge til snacks eller hvis du selv vil ud og spise en aften, eller på shopping.

Dine trænere på Marbella Fitness Camp

Mit team består af dygtige og skønne trænere. De er hver især unikke og kompetente på deres fagområder. Vi er hele tiden to trænere på, så vi kan planlægge træningerne til alles niveau.

Anja profil billede

ANJA THY

Ejer af virksomheden; Anja Thy. Personlig træner, vanecoach, foredragsholder og blogger. En træningsglad, humør bombe der er super engageret  og passioneret for en sund livsstil.

Søren Tækker

SØREN TÆKKER

Personlig træner, TRX- og selvforsvarsinstruktør og vanecoach. Energisk, motiverende og meget opmærksom på alle.

Louise Madsen, profil billede

LOUISE LEERSKOV

Hold instruktør v/ Anja Thy. En træningsglad, humør bombe der er super engageret og opmærksom. Studerer bachelor i ernæring og sundhed.

Hvor foregår det?

Camp'en og alle træningerne foregår på det skønne Finca Naundrup, på Marbella Fitness Camp. Nogle hold kan være udenfor resortet, men så er det ikke længere end vi kan gå eller løbe derhen.

Finca Naundrup er et resort med lejligheder, der alle har privat badeværelse med bad.

Check-in fra kl. 16:00, check-ud kl. 10:00. Ved ankomst tidligere, eller senere afrejse kan der være mulighed for at benytte nogle af fællesområderne uden tillæg.

Det er i uge 35, fra søndag d. 25. aug til søndag d. 01. sept. 

Til de hurtige

Rabat - spar 500kr

Du kan lige nu spare 500kr ved at tilmelde dig inden d. 1/6-2019, til årets fedeste ferie! Skynd dig - kun få pladser ledige.

Skal du med på årets fedeste ferie?

Book din plads

Pris kun, 6695kr for al indhold (ex flybilletter).

SPAR 500KR - DIN PRIS 6195kr

Se mulige betalingsrater ved at trykke tilmeld dig nu.

Depositum på 1500kr skal betales ved booking for at garantere din plads. Depositum refunderes ikke ved evt. afbud. Restbeløbet starter indbetaling 30 dage efter du har betalt depositummet. Du kan vælge flere forskellige rate muligheder. Ved afbud efter betaling er godkendt, refunderes pengene ikke.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at få en snak om dig og dine behov. Udfyld formularen herunder, så ringer jeg dig op.