Dit Online Univers

#DETSKALVÆRESJOVTATTRÆNE

Online træning - Tilpasset træning så den passer perfekt til din hverdag. Til dig, der savner inspiration i din træning og gerne vil have noget sparing.
Bliv en del af et unikt træningsfællesskab❤

Er Online Univers noget for mig?

Ja, hvis du gerne...

 • Vil have det sjovt under din træning og opleve hvordan træning kan føles som en leg

 • Vil være stærkere både fysisk og mentalt, samt opbygge dit selvværd

 • Vil have redskaber til at leve uden madstress og konstant at være på slankekur

 • Vil være en del af et online fællesskab

Nej, hvis du gerne...

 • Vil have en monotom og kedelig træning

 • Vil fokusere din træning i maskiner

 • Vil løbe forvirret i ring uden redskaber til at navigere i sundhedsverdenen

 • Vil leve efter strikse kostplaner og konstant søge den næste slankekur

Hvad siger tidligere deltagere?

Personlig træning

"Det er virkelig fedt at være med. Jeg har slet ikke haft problemer med at komme afsted og få lavet mine træninger. Jeg kan mærke at jeg får mere energi, og vi er kun tre uger inde i forløbet, så det er super fedt. Det er hårdt men fedt :)"

Carina

33år - Folkeskolelærer
Lotte Dyreholt Andersen

"Kan godt mærke, at jeg på den tid jeg har været i gang nu (lige over 2 uger) allerede er blevet stærkere. Er nødt til at være kreativ herhjemme nu, da jeg kan mærke de vægte jeg brugte i starten allerede er for lette. First world problems! 😂"

Lotte

40år - Studiesektretær
Zasja

"Anja's altid gode humør og positive livssyn, har givet mig min glæde tilbage i min træning."

Zasja

42år - Læge sektretær
Fit'n Happy Bootcamp, København, anbefalinger

“Anjas online træning har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Det har været en sand fornøjelse. Ja – træning KAN faktisk være sjovt!"

Anna

31år - Event koordinator
Sofie Plum

"Træning ved Anja har gjort, at jeg er blevet rigtig glad for min træning. For mig er træning ikke længere en sur pligt og evigt dårlig samvittighed over ikke at komme afsted."

Sofie

27år - Sygeplejerske
Mette Lise

“Træning med Anja har været super godt og kan helt klart anbefales. Det har givet en større ro og hjulpet mig med mit vægttab uden konstant at søge den næste slankekur”

Mette

37år - Laborant

Den perfekte løsning for dig

3 forskellige fokus punkter

Når træning skal være sjovt

Functional

Hvem:
Til dig, der er træt af at træning føles som en sur pligt og savner et boost.

Hvad:
Du får sjove træningsprogrammer der er nemme at gå til og som giver dig en god kombi af en stærkere krop, samt en forbedret kondition og generelt mere energi.

Tag din styrke til nye højder

Strength

Hvem:
Til dig, der vil opbygge en sundere og stærkere krop, gennem sjov og udfordrende træning.

Hvad:
Der sættes særlig fokus på styrkeprogression og arbejdes ud fra de store basisøvelser. Du får styrket din krop og mindset.

Træn hjemmefra

Home workout

Hvem:
Til dig, der gerne vil træne hjemmefra, på ferien eller hvor det lige passer dig.

Hvad:
Du får sjove og nemme programmer at tilgå der kan udføres alle steder. Vi anbefaler et par kettlebells og en slyngetræner til dette program. 

Online Univers indeholder

 • Træninger

  Nyt program hver måned, med 3 forskellige ugentlige træninger. Der er mulighed for tilrettelser efter behov ifht præferencer, udstyr, skader eller andet. Alle øvelser har tilhørende video, så du aldrig er i tvivl om, hvordan øvelsen skal udføres.

 • Fællesskab

  Du bliver en del af et stærkt fællesskab online i form af vores lukkede facebook- og snapchat gruppe. Her får du masser af støtte og motivation fra de andre deltagere. 

 • Personlig feedback

  Du får ugentlig, personlig feedback på alle dine træninger og kan dagligt kommentere og dele med dine trænere, hvordan de er gået.

 • Online foredrag

  2x månedlig online foredrag med forskellige fokuspunkter der alle omfavner en sund og aktiv livsstil.

 • Følg din udvikling

  Før din første træning, får du en styrketest du har mulighed for at gentage hver måned, så du kan følge din fremgang. 

 • Online Platform

  Du bliver tilknyttet en online platform, hvor alle dine træninger bliver lagt ind, din styrketest, du har mulighed for at skrive direkte med dine trænere og så er det også her du kan indtaste målinger eller andet der kan hjælpe dig til at nå dine mål. Det er nemt og meget brugervenligt at tilgå fra din telefon. 

Er online træning noget for mig?

Online træning v/ Anja Thy - det nærmeste du kommer personlig træning. Du bliver ikke blot en i mængden, det er personlig træning og coaching online❤️.

Dette system er sat op til at blive en succes -da vi følger dig hele vejen. Du bliver ikke blot overladt til dig selv med et program. Du får løbende feedback og det sikrer os, at du rent faktisk passer din træning. Den online platform er sat op til at sikre netop dette. 

3 dobbelt opmærksomhed. Det er ikke blot Anja der følger din træning og fremgang - vi er hele tre trænere der hjælper dig og holder dig på rette spor. Det er 3 dobbelt opmærksomhed, støtte og vejledning. 

Dine trænere på online træning

Mit team består af dygtige og kompetente trænere. De er udlært hos mig, så du får al min viden, kreativitet og energi i tre personer.

Anja profil billede

ANJA THY

Ejer af virksomheden; Anja Thy. Personlig træner, vanecoach, foredragsholder og blogger. Energisk, motiverende og passioneret for en sund livsstil.

Louise Madsen, profil billede

LOUISE LEERSKOV

Personlig træner v/ Fitness Institute. En træningsglad, humør bombe der er super engageret og opmærksom. Studerer bachelor i ernæring og sundhed.

Maiken Christensen, profil billede

MAIKEN CHRISTENSEN

Personlig træner v/ Paul Petersen Idrætsinstitut. Bodyjam og bodyattack instruktør v/ Les Mills. Energispreder, motiverende og omsorgsfuld.

Skal du med på online træning?

Tilmeld dig Anja Thy's online univers med det samme for kun 50kr om dagen.

Du binder dig til 3 måneder, for at sikre dig den aller bedste start og størst mulig succes i din livsstil. Herefter kan du fortsætte på et løbende månedlig abonnement til 1200kr om måneden.

Vi starter hver d. 1. i måneden.

Har du spørgsmål?

Du er altid velkommen til at få en snak om dig og dine behov. Udfyld formularen herunder, så ringer vi dig op.