Dit Online Univers

#DETSKALVÆRESJOVTATTRÆNE

Online træning - Tilpas træningen så den passer perfekt til din hverdag.
Bliv en del af et unikt træningsfællesskab❤

Er online træning noget for mig?

Online træning v/ Anja Thy er ikke blot standardiseret træningsprogrammer. Det er personlig træning og coaching online❤️. Find ud af om online træning er noget for dig og hvad der passer bedst til dine behov. Ta' vores sjove og inspirerende online quiz og få dit svar med det samme.

Hvad siger tidligere deltagere?

Personlig træning

"Det er virkelig fedt at være med. Jeg har slet ikke haft problemer med at komme afsted og få lavet mine træninger. Jeg kan mærke at jeg får mere energi, og vi er kun tre uger inde i forløbet, så det er super fedt. Det er hårdt men fedt :)"

Carina

33år - Folkeskolelærer
Lotte Dyreholt Andersen

"Kan godt mærke, at jeg på den tid jeg har været i gang nu (lige over 2 uger) allerede er blevet stærkere. Er nødt til at være kreativ herhjemme nu, da jeg kan mærke de vægte jeg brugte i starten allerede er for lette. First world problems! 😂"

Lotte

40år - Studiesektretær
Zasja

"Anja's altid gode humør og positive livssyn, har givet mig min glæde tilbage i min træning."

Zasja

42år - Læge sektretær
Fit'n Happy Bootcamp, København, anbefalinger

“Anjas online træning har været det bedste jeg har gjort for mig selv længe! Det har været en sand fornøjelse. Ja – træning KAN faktisk være sjovt!"

Anna

31år - Event koordinator
Sofie Plum

"Træning ved Anja har gjort, at jeg er blevet rigtig glad for min træning. For mig er træning ikke længere en sur pligt og evigt dårlig samvittighed over ikke at komme afsted."

Sofie

27år - Sygeplejerske
Mette Lise

“Træning med Anja har været super godt og kan helt klart anbefales. Det har givet en større ro og hjulpet mig med mit vægttab uden konstant at søge den næste slankekur”

Mette

37år - Laborant

Dine trænere på online træning

Mit team består af dygtige og kompetente trænere. De er udlært hos mig, så du får al min viden, kreativitet og energi i tre personer.

Anja profil billede

ANJA THY

Ejer af virksomheden; Anja Thy. Personlig træner, vanecoach, foredragsholder og blogger. Energisk, motiverende og passioneret for en sund livsstil.

Louise Madsen, profil billede

LOUISE LEERSKOV

Holdinstruktør v/ Anja Thy. En træningsglad, humør bombe der er super engageret og opmærksom. Studerer bachelor i ernæring og sundhed.

Maiken Christensen, profil billede

MAIKEN CHRISTENSEN

Personlig træner v/ Paul Petersen Idrætsinstitut. Bodyjam og bodyattack instruktør v/ Les Mills. Energispreder, motiverende og omsorgsfuld.