Tortilla pizza – sundhed i fokus!

Jeg fandt idag en pakke grov tortillas i fryseren og fik helt lyst til at lave en pizza til frokost. Den perfekte blanding af sunde og grove kulhydrater; tortilla – sundt fedt; revet cheddar ost på toppen – og gode proteiner; en pakke kyllingebryst.

Tortilla pizza1

Det er super nemt at lave:

  1. Tænd ovnen på 200grader
  2. Læg din tortilla pandekager på en rist til ovnen
  3. påfør dit fyld – alt efter smagspræferencer. Jeg brugte friske tomater, en pakke kyllingebryst (120g), og frisk basilikum – selvfølgelig toppet med revet cheddar ost.
  4. Bag den i ovnen i 7-10min. (blot indtil dit fyld er bagt og osten smeltet)

Tortilla pizza2

 

Bon appetit 🙂

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤