Individuelle forløb

#DETSKALVÆRESJOVTATTRÆNE

Jeg kan være med til at give dig en mere afslappet tilgang til kosten og flytte fokus fra hurtige vægttabsløsninger, til en livsstil og ændring af adfærdsmønstre og vaner❤ Vi skaber fysisk og mental sundhed!

Er det noget for mig?

Ja, hvis du gerne...

 • Vil have redskaber til at leve uden madstress

 • Vil have det sjovt mens du er aktiv

 • Vil leve en sund livsstil uden restriktioner

 • Vil være stærkere både fysisk og mentalt

 • Vil opleve hvordan træning kan føles som leg

 • Vil booste og kickstarte din træning

 • Vil opnå mental og fysisk sundhed

Nej, hvis du gerne...

 • Vil fortætte med dårlige undskyldninger

 • Vil løbe forvirret i ring uden redskaber til at navigere i sundhedsverdenen

 • Vil leve efter strikse kostplaner

 • Vil træne det samme program hver gang

Hvad siger tidligere deltagere?

Zasja

"Anja er hård, men med et glimt i øjet – stiller krav og er altid i godt humør. Hun har formået at få min træningsglæde retur. Hun er en fantastisk livsstilscoach, der skaber balance i alle aspekter i hverdagen"

Zasja

42år - Læge sektretær
Josefine List Jakobsen

Anja er en hjertevarm, humoristisk og engageret personlig træner og livsstilscoach med en holistisk tilgang til træning som i den grad kan anbefales! Anja er rigtig god til at finde på sjove øvelser og variere træninger, så det altid er sjovt (og hårdt!)

Josefine

19år - Studerende
18157324_10154424415072031_5266251154401831358_n

“Anja sørger for at man bliver mødt med massere af glæde, smil og kærlighed. Anja er verdens sødeste menneske, men samtidig en hård træner med et glimt i øjet- hun presser en så man kan mærke en udvikling

Katja

31år -
Ida Nissen

“Anja har været fantastisk som træner og livsstilscoach for mig. Helt fra starten følte jeg mig i rigtig gode og trygge hænder. Er easy-going, imødekommende og oprigtig interesseret. 200% tilstede og er supergod til hele tiden at følge op på mål, justeringer, opdateringer eller ændringer i træningen! Har en kæmpe faglig ballast, som gjorde mig både tryg og sikker i øvelserne."

Ida

33år - Art Student in London
Fit'n Happy Bootcamp, København, anbefalinger

“Efter et forløb med Anja, er der kun én dårlig ting at sige: Forløbet går alt for hurtigt! (Og jeg plejede at synes, at træning var langsommeligt"

Anna

31år - Event koordinator
Cæcilie Brinth

“Jeg startede mit forløb hos Anja med ønsket om en gang for alle at få styr på kosten og styrketræning som for mig var en stor jungle. Denne jungle bliver dog nemmere og nemmere at begive sig rundt i og det er 100 procent Anjas skyld. Hun svarer og hun er der og det er guld værd. Hun er der hele tiden og giver sig 100 procent."

Cæcilie

22år - Studerende
Mikes Gym, Maiken

"Jeg kan ikke være mere taknemlig over at have sådan en fantastisk person som Anja til min coach! Jeg har intet negativt om den tøs❤️. Jeg har trænet med Anja i lang tid nu, men stadig glæder jeg mig stadig til hver træning! At starte hos Anja, er det bedste jeg har gjort for mig selv. Ikke nok med at jeg er blevet ti gange stærkere, så har jeg fået den bedste veninde og coach. Hendes positive humør smitter og jeg går altid fra centeret med et kæmpe smil. Hun tror altid på mig, og det har resulteret i, at jeg gang på gang bliver overrasket over alt det jeg kan. Anja har virkelig hjulpet mig til at blive en glad og bomstærk badass!"

Maiken

18år - Studerende
Sofie Plum

"Et forløb har gjort at jeg er blevet rigtig glad for at træne. For mig er træning ikke længere en sur pligt og evigt dårlig samvittighed over ikke at komme afsted."

Sofie

27år - Sygeplejerske
Maiken Ulrik Kristensen

“Et forløb hos Anja er alle pengene værd! Man får en træner som udover at være super dygtig og glad, tilpasser træningen til lige netop dig. Og hvis man har en dårlig dag, går man altid derfra med en god træning og bedre humør end man kom i!"

Maiken

25år - Studerende
Julie Gyldendal Langhoff

"Anja ved altid lige hvad hun skal sige, for at få en til at tænke positivt. En af de bedste ting er, at hun selv har gennemgået en fantastisk forvandling, og derfor har oplevet alle de ting, som jeg kæmper med. Hun er en kæmpe inspiration og forbillede."

Julie

23år - Studerende
Heid Hesselø

"Anja er vildt god til at motivere med at have den helt rigtig ratio af pres til at yde mere og ros efterfølgende. Det er det der for mig får mig til at give dét ekstra".

Heidi

23år - Læge studerende
Line Møller Sigsgaard

“Efter flere års forgæves forsøg på at komme igang med træning var Anja med til at få mig ind i en mere stabil rytme som nu har varet i 2 år.”

Line

41år - Økonomikundechef
Carina Stephansen

"Anja er en kæmpe inspirationskilde. Jeg bliver super motiveret af at følge hende på forskellige sociale medier, og se at når hun kan klare det, så kan jeg også."

Carina

30år - Lærer
Anna Lohmann

"Nogle af de bedste ting ved træningen var, at vi kunne snakke om alt, stort som småt, dumme og uforståelige ting og vi kunne grine!!"

Anna

23år - Pædagogmedhjælper

En sundere livsstil med,

3 forskellige værktøjer

Sjov og motiverende træning

Personlig træning

Improve trainers
Slip fri af skam og dårlige vaner

Vanecoaching

Kognitiv kostvejledning, coaching i spiseforstyrrelser og madstress
Slip fri af madstress og tankemylder

Metakognitiv terapi

Improve Studio, Vanløse

Hvad får du ud af det?

Sundhed som en livsstil

Glem alt om strikse kostplaner og dødssyg træning.

Træning skal nemlig ikke føles som en sur pligt, men være et sjovt indspark i hverdagen. Noget du glæder dig til!

Det skal være et frirum i en travl hverdag. Skabe energi, livsglæde og ikke mindst velvære til din krop.

Det er nøglen til at få en sund og aktiv livsstil. Vi skaber balance og ro i dit liv, fremfor frustrationer og forvirring.  

Fokus på det vigtigste

Du vil få fokus på det vigtigste; nemlig at det skal være sjovt at være aktiv og leve en sund livsstil uden stress.

Træningen sætter fokus på høj intensitet, med funktionel styrketræning og nye og anderledes øvelser.

Der bliver plads til masser af grin, mens du samtidig bliver udfordret både fysisk såvel som psykisk.

Det absolut vigtigste er, at finde den rigtige vej for dig!

Forløbet med holdbare resultater

Du får skræddersyet et forløb der passer lige præcis til dig og dermed gode forudsætninger for at skabe holdbare resultater.

Et forløb med Anja Thy er ikke et træningsprogram og en kostplan. Det er et forløb, der sætter fokus på dig. 

Min fornemste opgave er, at lære dig hvordan du selv kan sammensætte din hverdag og skabe harmoni i en sund livsstil uden restriktioner.

Hvor foregår det?

Alle træninger foregår i mit private studio Improve, på Jydeholmen 16, 2720 Vanløse.

Start med at gøre noget godt for dig selv

Book dit forløb

Alle forløb og behov er individuelle. Derfor beder jeg dig sende mig en mail på hej@anjathy.dk og fortælle lidt mere om dig selv og hvad du ønsker at opnå med et forløb.