Vanecoaching

Vanløse og online

Vanecoaching - slip fri af madstress, restriktioner, uendelige slankekurer, yoyo vægt og destruktive tanker om dig selv. 

Daglige tanker

1

Den evige kur

Er du også ved at være træt af konstant at være på en kur eller diæt med hensigt på et vægttab?

2

Endnu en kur

Kender du også til udfordringerne i, at skulle prøve en ny slankekur, fordi du efter dit tidligere vægttab endnu engang har taget det hele på igen? 

3

Frustrationer og dårlig samvittighed

Fylder frustrationer, dårlig samvittighed og tanker omkring mad også rigtig meget i din hverdag?

4

Du er en fiasko

Er du træt af at møde den ene fiasko efter den anden og konstant slår dig selv oven i hovedet fordi du ikke kan tage dig sammen, ikke er god nok, eller ingen rygrad har?

Vaner

Hvis du kan svare ja til et af spørgsmålene herover er du kommet til det helt rette sted.

Vaner er defineret som, ureflekteret gentagelse af adfærd, en automatisk reaktion. Vaner er oftest noget vi gør pr automatik, noget vi ikke engang tænker over. Vaner bliver typisk skabt henover en årrække og kan derfor være virkelig svære at bryde.

Vi skelner oftest mellem gode og dårlige vaner. Specielt i forbindelse med vægttab, bliver vaner ofte set som noget du bare kan ændre. "Let nu bare røven og luk munden!" - en forfærdelig sætning, for det handler ikke bare om at lette røven og lukke munden. Det er meget mere komplekst end det. Forestil dig, at du har brugt et helt liv på, at indlære bestemte vaner og rutiner, de tager tid at ændre. Og nej, det handler ikke om, at du ikke har rygrad eller du ikke er dedikeret eller stærk nok. Det handler om, at vaner ligger meget dybere i os og er forbundet med en masse forhindringer, som vi bliver nødt til at bryde med først.

Hvad siger mine klienter?

"Det bedste jeg kunne tage med mig efter min første vanecoaching session var, den store følelse af selvbestemmelse. Følelsen af, at det var mig selv der valgte hvilken retning vi skulle gå i, at det var mig selv der faktisk fandt løsningerne og bestemte hvad jeg gerne ville. Det var så befriende. Der var ingen der sagde, du skal gøre det og det. Jeg blev guidet og coached hele vejen igennem, men jeg tog selv den endelige beslutning om hvordan jeg ville håndtere og ændre mine vaner. Det var en virkelig befriende, troværdig og ægte oplevelse."

Anna, 27 år studerende

"Kombinationen af meta mind- og vanecoaching har gjort en kæmpe forskel for mig. Jeg har for det første fået ro på alle mine tanker omkring selvværd og mad, så jeg nu har et langt større overskud til min familie. Derudover har jeg fået indarbejdet nogle rigtig gode vaner, der passer perfekt ind i min hverdag. Anja har været en kæmpe hjælp og støtte og er meget forstående, rolig og anerkendende, uden hun på noget tidspunkt er dømmende".

Majbritt 43 år, pædagog og mor

"Jeg har døjet med spiseforstyrrelser i over 10 år og været ind og ud på samtlige offentlige tilbud. Det var først, da jeg begyndte til metakognitiv terapi ved Anja, at jeg for alvor fik ro med min spiseforstyrrelse. Jeg har altid troet at det var maden der var mit problem, men det viste sig, at det faktisk var alle mine tanker omkring mad der fyldte hele mit liv. Jeg er så lykkelig over, at Anja på blot 6 måneder har kunne hjælpe mig ud af en spiseforstyrrelse der har hærget i over 10 år".

Simone 32 år, sygeplejerske

Vanecoaching

Vanecoaching er et fantastisk redskab, til at arbejde med de vaner du ønsker at ændre på og ikke mindst være med til at påvirke din livsstil.

Forestil dig, at du endelig kan opnå dit ønskede vægttab. Men ikke ved hjælp af en masse restriktive diæter, hvor du forbyder dig selv en masse. Nej, ved at ændre på nogle af dine daglige vaner.

Vanecoaching er for dig, der gerne vil tage action i dit liv.

For dig der gerne vil slippe fri for madstress.

Dig der gerne vil komme ud af den onde spiral af diæter.

Dig der er træt af at leve efter en masse forbud og restriktive regler.

For dig der gerne vil slutte fred med dine destruktive tanker og selvhad.

For dig der gerne vil have en påvirkning på dit eget liv.

Vanecoaching er et fantastisk redskab og en fantastisk måde at bruge terapi på.

Vanecoaching kombineret med metakognitiv terapi

Et forløb ved mig, er ofte kombineret med vane- og meta mind coaching, hvor vi starter med at få ro på dit hoved og dine tanker, så der herefter er meget mere ro, energi og overskud til at arbejde med dine vaner og adfærd. 

Det er meget individuelt, hvor mange sessioner du har behov for og hvordan et forløb skal skræddersyes til dig. Forløbet sætter vi sammen i fællesskab. 

Jeg tilbyder forløb i mit private studio; Improve, på Jydeholmen 16, 2720 Vanløse. Det er også muligt at lave forløb online hvis du ikke bor i nærheden. Send mig en mail på hej@anjathy.dk og fortæl lidt mere om dig selv og hvorfor du godt kunne tænke dig at starte et forløb.