Fuck andres meninger – DU er god nok! Selvtilfredshed er helt ok!

Fuck alle andres meninger.

Fuck hvad andre mennesker tænker om mig. Min person, hvem jeg er og hvad jeg kan og ikke kan!

This is my life – my opportunities – my way of doing shit!

Jeg er træt af, at gå og tænke over hvad andre folk tænker om mig, om andre folk mon værdsætter den jeg er og det jeg gør.

Fuck it – it’s a waist of my fucking time!

På det sidste har jeg virkelig tænkt meget over noget. Hvorfor er vi så betaget af andres meninger og holdninger? Hvorfor er det nemmere at elske andre? Hvorfor er det en negativ ting at være egoistisk? Hvorfor er det nemmere at stå til ansvar for alle andre end os selv? Jeg hører det så tit blandt klienter – ”Jeg har brug for en at stå til ansvar for!” Jeg vil hellere end gerne være den person og jeg er beæret over at være valgt til at være den person. Men hvorfor egentlig? Hvorfor er det så meget nemmere at stå til ansvar overfor alle andre end os selv? Burde vi ikke være os selv nærmest? Burde den vi holder aller mest af i hele verden ikke være os selv? Hallo man? Hvem er det vi for evigt og altid skal leve sammen med? Det er squ ikke sikkert det er vores mand/kæreste. Odds’ene er, at vores forældre dør før os. Og hvad med vores søskende, der er da ingen garanti for de vil være der resten af livet. Den absolut eneste vi ikke på noget tidspunkt kan slippe af med, er os selv.

Hvorfor så ikke forkæle os selv noget mere? Hvorfor ikke elske os selv noget mere? Hvorfor er det så meget nemmere at snakke negativt til os selv, skælde os selv ud og fortælle os selv at vi ikke er gode nok? Gode nok? Hvad betyder det overhovedet? Hvad er god nok? Og i forhold til hvem? Hvem skal vi overhovedet sammenligne med, andre end os selv? Mange af de ting vi til dagligt går og siger til os selv, ville vi overhovedet sige de ting til vores værste fjende? Nej det tror jeg squ ikke. Lad det stoppe. Hold op! Det er fanme spild af tid og det er fanme okay at elske sig selv. Du/vi fortjener squ det aller bedste. Vi fortjener at elske os selv. Den eneste du 100% kan garanteret aldrig nogensinde vil svigte dig er DIG SELV. Er det så ikke okay at være egoistisk, er det ikke okay at rose sig selv? Er det ikke okay, at være glad for den du er? Det er absolut okay gerne at ville ændre nogle ting ved os selv, gerne at ville være et bedre menneske på nogle punkter. Men hvad er bedre? Og er det, overhovedet det værd?

Alt for pinligt

Jeg satte min yndlings playliste på fra youtube i dag mens jeg sad på toilettet, midt i min make-up. Jeg har ALTID elsket at synge, samtidig har jeg også tit hørt, at jeg ikke synger særlig godt. Det har nogle gange holdt mig tilbage. Det betyder, at det bedste jeg ved, ved at være selv hjemme, er at skrue helt op for musikken og så bare give den maks gas og skråle med til den ene sang efter den anden. Min mor har altid sagt, det er kun glade mennesker der kan synge. Og det giver jeg hende fuldstændig ret i, at synge gør mig virkelig glad. Jeg elsker det og det gør mig altid i godt humør. Men hvorfor fanden skal jeg så egentlig tage hensyn til andre? Hvad betyder det at synge godt overhovedet? Er sange ikke skrevet, fordi der er nogen der har noget at sige? Ja okay, der er måske flere der gerne vil høre på sangerne hvis de synger godt (igen hvad er godt?). Men da den her sang fra Rollo og King kom på, kunne jeg bare ikke lade vær. Der gik ikke mere end et par linjer, så havde jeg bare følelsen af; fuck det at være god nok, fuck det om jeg synger godt eller ej. Det er fucking lige meget og det ville jeg gerne vise jer!

Jeg vil bare gerne være real

Jeg elsker at inspirere. Jeg elsker at motivere og jeg vil rigtig gerne nå ud til rigtig mange mennesker. Men en ting jeg ikke vil, det er at gå på kompromis med mig selv. Jeg er ikke instagram’eren eller youtube’eren der pryder min væg med halvnøgne billeder fordi det giver masser af følgere. Jeg kunne også bare gå meget mere op i hvordan mit feed ser ud og hvordan min profil ser ud æstetisk. Jeg kunne planlægge alle mine indlæg på tider hvor jeg ved flest mennesker vil læse det. Trust me, det er sådan tingene fungere i den her verden. Det er opstillet, det er planlagt. Der er squ en bagtanke med det meste. Det ville da være nemt, ja absolut. Men jeg vil gerne være real, jeg vil gerne være mig selv og vise hvordan bagsiden af medaljen rent faktisk ser ud. For den er ikke perfekt. Jeg er ligeglad med hvornår på dagen jeg ligger noget op, jeg gør det squ når det passer mig og når det giver mening for mig, ikke for mine følgere. Jeg gider ikke alt det bullshit. Jeg er så træt af at kigge på folk der totalt har mistet dem selv, midt i SoMe bølgen. Jeg hader i øvrigt SoMe ordet ;).

Usikker på mig selv

Førhen ville det have taget mig megen tid at overveje om jeg overhovedet skulle ligge sådan en video op. Det ville da være alt for pinligt at folk skulle høre mig selv synge på den måde. Jeg ville have lyttet den igennem flere gange og fundet den ene fejl efter den anden. Mit hår, der er totalt morgenhår. Min make-up der ikke er færdig, så jeg har mascara klatter over det hele. Min delle under armen, ved siden af min bh. Den bums jeg lige havde trykket ud på mit ene bryst. Og den urene hud der bliver ved med at følge mig efter min hormonbalance er fucket op. Denne gang lagde jeg mærke til tingene, men de var ikke vigtige. Til gengæld så jeg en pige der hvilede i sig selv. Jeg så en pige der var glad. En pige der kunne grine over sine egne fejl, når jeg ikke lige kunne huske lyrikken og en pige der er fuldstændig lige glad med hvordan hun ser ud, men bare nød øjeblikket og blev i godt humør af at synge.

Lige præcis den video fik mig til at reagere. Den gav mig en lyst til at skrive alt det her. Ikke for at skabe opmærksomhed på mig selv, men fordi, hvis jeg kan røre bare en af jer. Hvis bare en af jer også ville tænke, fuck hele verden. Jeg vil elske mig selv. Jeg er lige glad med om andre synes jeg synger godt eller ej. Jeg gør det fanme bare. Hvis jeg i dag, bare har kunne vise en af jer, at det er helt okay bare at være sig selv og huske på, at vi ska elske os selv. For det er kun os selv vi har resten af livet. Hvis jeg bare kan gøre det, så er jeg squ lykkelig og så kan jeg fortsætte min søndag i godt humør og skråle videre til mange flere sange.

Husk du er fucking unik på din helt egen måde og det er der ALDRIG nogen der kan tage fra dig. Tro på dig selv, stol på dig selv og pas på dig selv.

Er du vild med min ærlighed – har jeg lige nu et par indlæg hvor jeg lægger låg på tabu’et omkring fertilitet og hormoner.

Udebleven menstruation, hormon behandling og graviditet.

Hormonbalance – min personlige fortælling og erfaring med hormonel ubalance efter p-pille stop.

Træningsglæde – “At føle sig som Super Woman”

Hormon opdatering. Hvilken betydning har det når din krop er hormonforvirret.

 

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤