Søndags gåtur ??‍♀️?

Follow my blog with Bloglovin

Frisk luft, vind i håret, godt selskab og en masse gode skridt i benene – en skøn efterårs- søndags gåtur! Gør det til en vane at have en aktiv hverdag hvor du rør dig hver dag. 

Aktiv hverdag

For de fleste mennesker, betyder hverdag, en arbejdsdag med megen inaktivitet. Bilen til og fra arbejde, en hel del på kontorstole foran computerskærmen og så sofaen derhjemme, for at slappe af om aftenen. Det er ikke meget aktivitet. Vi anbefaler min 10.000 skridt dagligt (med mindre du cykler en del), simpelthen for at sikre at kroppen holdes igang. Vi er skabt til at bevæge os og det er vigtigt at holde fast i. Det behøver ikke at være så kompliceret, eller vildt tidskrævende. For det første gælder det om at tænke så meget bevægelse ind i løbet af din dag.

  • Gå alle de steder du kan- små turer er uden bil.
  • Brug trapperne fremfor elevatoren på arbejde.
  • Gå hen til din kollega, fremfor lige at gribe telefonen.
  • Brug de sidste 10 min. af din frokost pause på at gå en lille tur. Det er både rigtig godt for din krop, men ikke mindst din hjerne med noget frisk luft midt på dagen.

En rask gåtur

Er det stadig ikke tilstrækkeligt med skridt i læbet af dagen, så er en god gåtur enten før arbejde eller efter, en rigtig god idé. En god rask 45min gåtur kan næsten indbringe de 10.000 skridt på én gang, mere skal der ikke til.

Vi forsøger så vidt muligt at gå en god gåtur så mange dage som muligt, og idag var ingen undtagelse!

Jeg nyder at gå rundt i vores nabolag (vi bor i Hvidovre) og opleve små nye, hyggelige villa veje. Med Sørens stedssans, kan vi nogle gange ende nogle meget sjove steder, hvis det er ham der skal fører an, men så ser vi da i det mindste noget nyt.

Søndags gåtur w/ Personlig træner & livsstilscaoch Anja Mogensen, Kbhrudover er der jo en masse smuk natur at nyde lige i øjeblikket.

Søndags gåtur w/ Personlig træner & livsstilscaoch Anja Mogensen, Kbh Se at komme igang – der er ingen undskyldninger 🙂

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤