Tilbageblik – året der gik – 2017

Tilbageblik – nytår 2017

Wauw nu er vi her igen, et helt år er gået og sikke et år. Endnu engang har det været helt fantastisk og hvor er det bare vildt hvor meget der sker! Jeg vil tage jer med igennem et lille tilbageblik på året der er gået for mit vedkommende.

At rejse er at leve

År 2017 har været et fantastisk rejseår. Vi er begge helt bidte af at rejse og der er allerede planlagt 4 rejser til 2018 + et par forlængede weekender.

Bali, april

Vi startede med en vildt lækker tur til Bali i april. 15 dage med privat rejseguide og intet mindre end 7 forskellige hoteller, så vi kom i hvert fald rundt og så en hel masse. Der kommer et længere indlæg om hele vores rejse meget snart, det er i hvert fald et sted jeg varmt kan anbefale.

Canada, juni

I juni nuppede jeg lige en hurtig uge i det canadiske, for at besøge min bedste veninde fra Los Angeles, da hun skulle giftes. Sikke en fantastisk oplevelse at være en del af et rigtig amerikansk bryllup og endda som brudepige. Det var også min første tur til Canada, så det i sig selv var en rigtig spændende oplevelse.

Marbella, Spain, august

I august måned rejste vi en tur til Spanien. Denne gang vi det ikke bare som ferie og oplevelser, men en arbejdestur. Jeg holdte min første træningscamp på Marbella Fitnesscamp, som blev en kæmpe succes. Det var en helt fantastisk uge, med masser af aktiviteter, læring, fællesskab, solbadning og oplevelser! Jeg bli’r stadig helt høj af at tænke på det.

Hvis du også synes det ser vildt lækkert ud, kan du læse meget mere om min tur i 2018 her.

Efter en helt fantastisk arbejdsuge i på camp’en, blev jeg et par dage i Marbella med mine forældre. Selvom det var en sindsygt fed uge, så trængte jeg lige til et par dage fri og koble helt af, efter at have været meget på hele ugen. Jeg har aldrig været på ferie alene bare med mine forældre, så det var rigtig dejligt med en masse kvalitetstid. Marbella er en virkelig hyggelig lille by, specielt den gamle bydel er vildt charmerende.

Milano, oktober

Årets sidste rejse bød på en forlænget weekend til Milano. Det var Sørens jule- fødselsdagsgave til mig, så jeg klagede skam ikke over at blive lidt ekstra forkælet. Jeg har skrevet et indlæg om vores tur, måske det kan give dig lidt inspiration. Milano er en fantastisk by. Læs meget mere her. 

Husejere

2017 blev også året, hvor vi rigtig blev voksne. Eller det føles i hvert fald sådan, når man underskriver en kontrakt på over 2,5mio kr. med 5min betænkningstid. Selvom det var en smule angsteprovokerende, så jeg har ikke fortrudt det et sekund lige siden. Vi har endelig fundet et fast sted at bo, (efter at have boet på, Østerbro, Nordvest Nørrebro og Valby på 2,5år), er det virkelig skønt at have sin egen faste base. Der gik ikke mere end et par dage, så følte jeg mig allerede rigtig hjemme. Heldigvis havde vi nogle søde familie medlemmer og veninder, der kom og hjalp os med flytningen, og vi fik klaret både at gøre den nye lejlighed klar, samt den gamle på blot 3 dage.

En lejlighed der begyndte at tage form, efter hylderne og billederne blev hængt op.

Teenager barn

I februar sagde vi på gensyn til min dejlige søster Trine, der tog på sit livs oplevelse med et praktikophold i New York. Da hun kom retur til DK igen, var der selvfølgelig ingen tvivl om, at hun skulle bo ved os. Hun er vores skønne teenagerbarn, der bor på børneværelset. Det har været så skønt at have min søster så tæt på, når vi begge har en meget travl hverdag.

Årets udfordringer

En operation rigere

Udover alle de fantastiske og dejlige ting, har der også været et par udfordringer gennem året. Jeg blev påkørt af en bil tilbage i januar 2004 og har lige siden døjet med et stiftfodled og andre skavanker i min ankel. Det mente lægerne nu, at de kunne gøre bedre og derfor valgte jeg, at blive opereret i marts. Det blev en udfordring på job fronten at hoppe rundt med krykker, men alle mine klienter var super forstående, og så var der lidt ekstra træning til dem, da de selv skulle hente og returnere vægte. Der fik jeg mærket livet som selvstændig, så er der altså ikke bare en anden der kan tage overfor dig. 5 dage efter operationen var jeg tilbage i centret igen.

Et tårevædet farvel til vores elskede Maggie

2017 blev også året, hvor jeg blev mindet om, hvor tæt knyttet man bliver til et kæledyr. Vi har i 7 år haft den sødeste hund hjemme ved mine forældre, Maggie. Hun blev desværre ramt af en tumor i foråret og måtte derfor aflives. Jeg blev utrolig overrasket over, hvor hårdt det rent faktisk var, specielt fordi jeg jo kun har set hende når jeg har været hjemme på besøg. En helt fantastisk hund, der altid bare glad og smilende, og bare gerne ville lege.

Kærlighed i luften

Udover bryllup i Canada, var vi også til et iransk bryllup ved Sørens barndomsven, Mads. Det var noget af en oplevelse, med 150 gæster (normen er faktisk ca 300) og en fest med en masse nye og spændende traditioner. Det var vildt spændende at få lov til, at være en del af.

Efterskole reunion

10 år senere – det er helt surrealistisk at tænke på. Jeg kunne i 2017 også holde 10 års jubilæum med Kolding Egnens Idrætsefterskole, som jeg gik på i 10. klasse. Størstedelen af mine “med studerende” har jeg ikke set siden, eftersom jeg boede i USA til vores 5 års jubilæum. Det var vildt sjovt at se dem allesammen igen og hvor er det bare sjovt hvor meget man lidt falder tilbage i de gode gamle roller.

Mit arbejde med fantastiske klienter

År 2017 har været et helt fantastisk år som selvstændig. Jeg har været så heldig, at være omringet af en masse skønne mennesker, der alle på hver sin måde har gjort mit arbejde værdifuldt. Det er så givende at kunne være med til at glæde andre mennesker og hjælpe dem hver evig eneste dag. Jeg glæder mig til meget mere af det i 2018. Udover mine trofaste klienter gennem personlig træner, har jeg også afhold intet mindre end 10 bootcamps gennem året. Jeg elsker mine bootcamps, da fællesskabet er helt fantastisk (der er stadig ledige pladser her.). Derudover har jeg også haft arrangeret nogle fælles udendørstræninger i det sønderjydske når jeg har været hjemme på besøg. Det er dejligt, at der er så mange der følge med hjemmefra også.

Jeg har besluttet mig for, at den skal have fuld gas som selvstændig, og derfor har jeg også fået ansat to praktikanter, så vi virkelig kan få sat tingene igang. Jeg vil rigtig gerne igang med at udvide min blog endnu mere. Jeg har altid elsket at blogge og gjorde det rigtig meget da jeg boede i San Francisco og Los Angeles. Men de seneste par år, har det bare ikke kunne presses ind. Det er nu ikke fordi jeg har fået mere tid nu, men nu skal det blot prioriteres lidt mere. Jeg glæder mig til, at der kommer fuld fart over feltet og hvor er det bare dejligt at i følger med.

Udvidelser af bootcamps

Min store succes med bootcamps i 2017, fristede til at udvide dem endnu mere. Jeg gik derfor i et samarbejde med fitnessdk, om at leje mig ind i deres center på Nygårdsvej. Der blev sat de helt store planer igang og jeg fik lavet reklamefilm til den nye lancering. Det var vildt fedt, at være en del af min egen reklamefilm og egentlig lidt surrealistisk at tænke tilbage på. Desværre valgte fitnessdk at trække sig fra aftalen, da de nu så mig som en for stor konkurrent til deres egne koncepter. Et kæmpe bump i vejen for mine udvidelsesplaner og anledning til en masse frustrationer. Men nu ser jeg på det som en mulighed for at finde på noget endnu bedre.

Opskriftsfokus

I slutningen af året, fik jeg også sparket endnu mere gang i mine opskrifter her på bloggen. Jeg elsker faktisk at lave mad, og eksperimentere i køkkenet. Men når det kun er mad til mig selv, eller mine dage bliver lidt for pressede, bliver jeg også bare doven og gider ikke lave noget særligt. Det har dog været vildt fedt at sætte mere fokus på køkkenet og jeg glæder mig til at dele meget mere med jer i 2018. Der er nemlig noget helt særligt på vej. Du kan se alle mine lækre opskrifter her.

Boost din sundhed

Udover personlig træning, bootcamps og fællestræninger, satte jeg også et nyt koncept igang i januar, Boost din sundhed. En dag med fokus på din sundhed – igennem et foredrag omkring en sundere kost i en helt almindelig hverdag, som en workshop med madlavning, af lækre og spændende opskrifter. Det var en stor succes og var egentlig planen vi ville fortsætte med det en gang i måneden, men vi har desværre ikke kunne finde lokaler til det med et stort køkken til 15-20 mennesker. Hvis du kender til noget, så sig endelig til 🙂

En aktiv hverdag

Min egen træning, har også udviklet sig en del henover det sidste år. Jeg er startet til håndbold igen, efter 7 års pause. Det er vildt fedt at komme igang igen, og så er det bare vildt rart at dyrke en sport, hvor kroppens udseende er fuldstændig ligegyldigt, men det i stedet for handler om performance. Det passede perfekt med, at jeg begyndte at træne i Hvidovre sidste vinter, da vi flyttede hertil i juni.

Andet end bare styrketræning

Derudover har jeg fået klatret en del, hvilket også er en rigtig fed måde at udfordre kroppen på og bruge den styrke jeg har med mig fra styrketræningen. Jeg elsker at være aktiv og udfordre min krop, men er også blevet meget bedre til at slappe af og springe en træning over, hvis jeg ikke lige føler for det. Generelt er træning mit frirum og det skal være sjovt. 2017 blev også året hvor jeg, for første gang løb 10km. Jeg er bestemt ikke den store løber og det var overhovedet heller ikke noget der var planlagt. Men en lille løbetur på et par km, endte lige pludselig ud i 8km og så skulle jeg da lige se, om jeg ikke kunne nuppe de sidste 2 😉 Det er en af de fede ting ved at holde min krop i form, der skal ikke så megen træning til, for at gøre specifikke ting. Det er fedt lige at kunne nuppe en længere løbetur, selvom jeg sjældent gør mig i løb.

OCR løb – #detskalværesjovtattræne

Jeg fik også endelig deltaget i endnu et OCR løb. I 2016 deltog jeg i hele 3 Nordic Race indenfor 3 måneder og så er det som om, at tiden bare er gået alt for stærkt lige siden. Jeg synes det er så fedt at svinge rundt og lege abekat, så da jeg så alle forhindringerne til Toughest Race på Amagerstrandpark var jeg solgt. Heldigvis fik jeg min søde veninde Linnea med på idéen og så blev det også gennemført i stivmodvind og en iskold dukkert.

Julen 2o17

Jeg fejrede jul hjemme ved mine forældre i det sønderjydske og havde nogle rigtig dejlige dage med familien og en masse kvalitetstid.

Wow – sikke et år og sikke mange fantastiske oplevelser. Jeg glæder mig rigtig meget til 2018 som endnu engang byder på en masse rejser, familiebegivenheder, måske (forhåbentlig) en familie forøgelse, træninger og livet som selvstændig – jeg glæder mig.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤