Tør at tage chancer ! – Livet som selvstændig

I dag er det lige præcis et år siden jeg hoppede ud i et kæmpe eventyr – nemlig livet som selvstændig. Det er vildt at tænke på, at der allerede er gået et år, siden jeg havde min første arbejdsdag i Vesterbronx Gym. Jeg har ikke på noget tidspunkt været ét sekund i tvivl om min beslutning og har virkelig nydt at være min egen chef. Det at styre sine egne arbejdstider, feriedage osv er mega fedt, det er så lækkert ikke at skulle spørge nogen om fri, lige udover almen høflighed overfor mine klienter selvfølgelig 😉 Det holder jo ikke hvis jeg er væk her og der hele tiden, i forbindelse med klient forløb. Derudover er det mega fedt at være sit helt eget brand. At sammensætte forløb og bootcamps som jeg synes er mest passende og giver den bedste effekt. Jeg synes det er fedt, at det 100% er mig der står til ansvar og styrer showet!

selvstændig 1år

MEN det er ikke altid lutter og lagkage at være din egen chef. Der er meget mere administrativt arbejde at tage højde for, og så er der hele tiden en usikkerhed vdr. løn. Man skal lige vænne sig til, at der ikke bare ryger en fast løn seddel ind hver måned, men at det godt kan variere rimelig meget fra måned til måned. Det er vel lidt en gamble, men det kan der selvfølgelig også være noget spændende over, hvis man har is nok i maven til det!

Derudover er der lige pludselig mange andre varianter som feriepenge, sygedagpenge, pension osv. der spiller ind. Men sådan er det vel med alt, der vil altid være en masse for og imod, og lige nu hvor der kun er Søren og jeg at tage hensyn til og ikke en hel familie, er det helt sikkert den rette beslutning.

Det har alt i alt været et super spændende år, med en masse at lave:

 

 • Jeg har kørt over 14 bootcamps det seneste år; SHAPE UP og Fat Burner, med stor succes og masser af sejrer og glade klienter.
 • Jeg har startet rigtig mange nye og spændende forløb op.
 • Samt fortsat forløb fra Fdk, der stadig kører derud af. (Det er jo skønt når der er nogen der bliver afhængig af mig 😉 ).
 • Jeg har fundet en bedre balance i mit skema (så jeg også kan nå at få min. 8 timers søvn) og kører derfor kun morgen træninger om fredagen, da jeg oftest først har fri kl. 20/21.00.
 • Jeg har været på flere kurser og foredrag og udvidet min viden indenfor træning, kost, fedtforbrænding og den optimale sundhed.
 • Jeg har fået en større forståelse for moms og skat 😉

 

Derudover har det seneste år også sat god gro bund for en masse nye tiltag:

 • Jeg er i gang med at starte et nyt samarbejde op med en super dygtig og meget kompetent ernærings ekspert, der skal hjælpe mit firma med at gå endnu mere i dybden med kosten, specielt i forbindelse med mere specielle situationer, så som allergier, ubalancer i kroppen osv. Det er lidt vildt at tænke på at min første ansatte snart er på plads.
 • Jeg har valgt at holde en Camp på Marbella Fitness Camp som jeg er ved at arrangere til næste år i uge 35 (læs om min egen oplevelse her.) Det er en super fed måde at udvide træningen på.
 • Jeg arbejder lige nu i at lave abonnementstræninger til næste år, en videreudvikling af den SHAPE UP bootcamp jeg har kørt det seneste år.
 • Jeg har et ønske om at få prioriteret tid til mere blogskrivning, så jeg kan dele lidt mere af min egen tilgang og holdning til en sund livsstil og viden indenfor området. Men det er jo selvfølgelig tiden til mine egne klienter der kommer i første række. Men kommenter endelig hvis du har nogle ønsker til det.
 • Jeg arbejder på at få lavet t-shirts og toppe med logo på til lidt mere reklame.

 

Det fede ved denne branche er, at den hele tiden er i udvikling – dvs. der er hele tiden noget nyt at lære og gøre sig ekspert på. Samt konstante muligheder for ændringer og fokuspunkter.

Jeg er super taknemmelig for at i alle sammen følger med og er rigtig glad for, at jeg hver dag kan være med til at inspirere og motivere andre.

selvstændig 1år2

Jeg er 110% klar til endnu et fantastisk år som selvstændig.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤