Zasja's fortælling – "jeg har lavet min første CHIN UP…"

Jeg har været så heldig at arbejde med Zasja gennem det sidste år. I første omgang på flere af mine bootcamps, og her de sidste par måneder i form af personlig træning. Zasja har været igennem en rigtig flot udvikling, og er blevet meget mere ”kendt” med sin egen krop, samt mentale påvirkning. I starten lå fokus ved Zasja meget omkring vægttab og opstramning af kroppen, men efterhånden som vi er arbejdet dybere ned i Zasja’s liv, har vi også fået arbejdet meget med den psykiske del af et sundere liv, samt fået hende næsten smertefri i en skade i ryggen.

 

Zasja fortæller her hendes oplevelse af det sidste år:

13318731_10154288817902728_1928771549_n

”I dag har jeg kendt Anja et år. OG jeg har lavet min første CHIN UP uden hjælpemidler – Det startede med en bootcamp – og så en til og så en pause og så igen… Det var rigtig sjovt, og det var en rigtig god blanding af sjov og hård træning, samt sammenhold med de andre på camp’en. Men så gik der lidt kludder med for meget arbejde og en far der blev syg og det blev lidt svært det hele. Det at møde op til bootcamp var lidt svært, så vi besluttede at starte op med personlig træning i stedet for– dvs. mødes med Anja 1-2 gange om ugen og så skulle vi lave en plan jeg kunne træne efter når det passede ind i mit skema. (Det skal lige siges at jeg stødt havde taget på over den periode hvor det var værst med job og min far).

Vi blev enige om, at jeg ikke skulle have for langsigtede mål i første omgang, for det kunne jeg ikke overskue, så vi lagde mål uge for uge, og hver søndag evaluerede vi på min træning. Anja anbefalede mig i en periode at benytte mig af app’en Lifesum, for at få struktur på mine madvaner. Jeg skulle forsøge at få trænet 4 x om ugen inklusiv dem med Anja, og så skulle jeg begynde at cykle på jobbet. Jeg fandt også et træningscenter som lå ca. 5 min. fra mit hjem, hvilket betød at tidsmæssigt var det nemmere. Det gik så fint den første uge – jeg fik trænet fast – 6 gange, fordi det var så sjovt. Det var ikke med vilje faktisk, og ja nu har jeg trænet 5 uger i træk – 6x i ugen. Jeg har tabt 13,5 cm, samt smidt 3% fedt.”

 

Hvad er der sket i store træk?:

  1.  Jeg har været opmærksom på min kost, max 1600 kcal pr. dag (jeg har et stillesiddende arbejde) – og der er ikke en dag hvor jeg har følt mig sulten.
  2. Trænet regelmæssigt – både styrketræning og cardio/hold jeg synes var motiverende og sjove, ex latin dans.
  3. Fundet på motion der er sjovt13285695_10154288817917728_768873020_n
  4. Taget cyklen på jobbet
  5. Struktureret min uge – og kun én uge af gangen

Hvad har det givet mig?

”Jeg er meget mere glad i hverdagen, jeg er blevet stærkere – hvilket gør jeg har lyst til at blive endnu stærkere. Det har givet mig blod på tanden. Jeg har bevist at jeg godt kan, hvis jeg virkelig gerne vil. Jeg har fået bedre selvværd og selvtillid.”

 

”Dette ville ikke være lykkedes uden en god coach, som møder en der hvor man er. Både træningsmæssigt, men også psykisk. Jeg elsker Anjas træningspas – for de aldrig kedelige. Og hun forstå at tilpasse dem som de passer mine behov og ønsker.”

 

”I min træning har vi ikke kun haft fokus på modellering af min krop. Jeg har igennem lang tid haft lændesmerter, dette skyldes ikke slid eller andre voldsomme skavanker, men meget svage muskler i højre side af balden og lænderyggen. Dette har Anja haft stor fokus på og presser mig til hver træning, samt tjekker min holdning og giver mig den rette modstand. Jeg kan sige, at jeg ikke har smerter hver dag længere og min holdning og min ryg er blevet stærkere. Så det går helt sikkert den rette vej.”13295171_10154288817922728_402291594_n

”Derudover er der også kommet en bonus gevinst ved min træning; min grimme appelsinhud er blevet betydelig mindre – dette skyldes helt klart kostomlægning og træning, samt at få drukket en masse vand.”

Se Zasjas flotte chin-up her.

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤