Anja Thy- Personlig træner, Vanecoach & Blogger

Personen bag – hvem er Anja Thy? Hvordan griber jeg mit arbejde an? Hvad siger mine arbejdsmæssige- og personlige erfaringer? Jeg har prøvet at samle et lille blog indlæg, så du kan lære mig endnu bedre at kende og få en fornemmelse af hvem jeg er. En passioneret, ærlig, omsorgsfuld og glædesfyldt person. Velkommen til mit univers.

Personlig træner

Personlig træner – et arbejde med mennesker tæt ind på kroppen ❤. Jeg er et menneske der gør utrolig meget ud af at hjælpe andre og jeg vil gøre alt for at give dig en følelse af velvære og selvtillid. Jeg er passioneret for mit arbejde og jeg giver mig 110%! Jeg har med mine 4 års erfaring med en livsstilsændring på egen krop, oplevet alt fra diæter, overtræning, manglende selvtillid, frustrationer og tårer. Men ikke mindst også glæde, mere balance i livet, selvtillid, succes, sundhed som mere end bare træning og kost og en generel livsglæde. Derfor ved jeg hvad det kræver- tro mig jeg har efterhånden mærket det hele på egen krop.

Stor erfaring

Jeg har hjulpet over 200 kvinder (og et par mænd) gennem de seneste 4 år med alt fra;

 • Vægttab
 • Et bedre velvære
 • Spiseforstyrrelser
 • Mentale udfordringer
 • Træningsboost
 • At gøre træning og sundhed til en livsstil
 • Specifikke sportspræsentationer
 • og meget mere.

Jeg lægger stor vægt på, at alle mine klienter er individuelle og har forskellige behov og derfor tilpasses mine forløb altid til den enkelte. De seneste to år, har jeg haft stor succes med også at tilføje coaching til mine forløb. En sund livsstil handler om så meget mere end bare at spise sundt og bevæge dig. Det handler om at kigge på det hele menneske.

Tilbage til begyndelsen

Min helt store passion for træning og kost startede for seks år siden, hvor jeg for alvor tog beslutningen om, at tabe de 10-15kg ekstra fedt der altid har siddet på sidebenene. Jeg havde før i tiden, prøvet med forskellige slankekure, og har levet med en rutsjebanevægt mere eller mindre hele livet, men intet hjalp – i hvert fald ikke, så det var holdbart i længden. Jeg har skrevet et blodindlæg om rutsjebanevægt og hvordan du kan komme ud af den, her.

IMG_5132

Stædighed og viljestyrke

Til gengæld har jeg altid haft et stædigt sind. Når jeg sætter mig et mål, så når jeg det, uanset hvad der skal til. Derfor brugte jeg lang tid på at læse og studere, hvordan kroppen reagerer på kost og træning. Dermed vidste jeg, at jeg havde alle de bedste forudsætninger, og at jeg ikke spildte min tid. Jeg startede også ved en personlig træner de første par måneder, så jeg fik den absolut bedste start på mit vægttab. Med al den ekstra viden, begyndte jeg at sætte små delmål for mig selv. Mål som var målbare og realistiske, og som hele tiden holdte mig på rette spor, og gav mig resultater, der dermed gav mig endnu mere motivation og blod på tanden til at fortsætte.

Det var en rigtig hård kamp, med et utal af op- og nedture, men uanset hvad, har det uden tvivl været den hårde kamp værd! Jeg elsker min nye, sunde livsstil! Jeg gjorde det op med diæter og glemte tanken om, at jeg bare lige skulle tabe mig hurtigt på et par måneder. Jeg havde et slut mål, men jeg havde ikke en slut dato. Denne gang måtte det tage den tid det tog. For den hurtige løsning havde jo alligevel aldrig virket.

IMG_5515

Hjælpe andre

Ud fra mine egne erfaringer og resultater, gav det mig virkelig lysten til, at hjælpe andre med at opnå samme succes og mærke glæden ved en større velvære i livet. Derfor tog jeg uddannelsen som Personlig Træner i Los Angeles i 2013 hvor jeg boede i to år og har elsket mit arbejde lige siden! Det er fedt, at kunne være med til at glæde andre mennesker og se deres selvværd samt troen på dem selv, vokse. Jeg har siden hen taget flere certificeringer/kurser;

 • Vanecoach uddannelsen, forår 2018
 • Skades kursus ved Maxer, Jacob Beermann, Odense, 2016
 • Pre and post Natal Exercise, USA, 2015
 • Trigger Point Foam Roller certifikat, København, 2015
 • Specific Nutrition certification, Los Angeles, 2013
 • ISSA Personal Trainer, Los Angeles, 2013

Selvudvikling

Gennem tiden har mine mål udviklet sig. Jeg startede med et mål om vægttab, men da det var opnået, har jeg hele tiden udfordret mig selv med nye mål – det holder mig kørende og giver mig et fedt drive. Jeg elsker, at jeg kan blive ved med at udfordre min krop og vigtigst af alt, har jeg fået et større fokus på hvad jeg kan med min krop, end hvordan den ser ud! Læs meget mere om en af mine største udfordringer, da jeg deltog i Danmark’s Ninja Warrior her.

IMG_4871

Jeg har fortsat mit fokus på hvad min krop kan, fremfor vægttab og forbrænding. Og derfor er jeg efter 7 års pause begyndt at spille håndbold igen. Jeg er også begyndt at udfordre mig selv endnu mere i min træning, ved at begynde til crossfit. Jeg er endda kommet til at tilmelde mig en konkurrence i oktober. Det er vildt grænseoverskridende for mig og jeg er sindssyg nervøs. Men samtidig også vildt spændt på at skubbe lidt til min komfortzone.

Jeg mener det er vigtigt hele tiden at udvikle sig, så om dit mål er at tabe det ekstra fedt på maven, at blive strammet op eller kunne løfte mere end du gør i forvejen, så er det, det mål der skal være din drivkraft til succes!

Ikke bare din træner, men din bedste veninde

Jeg er en meget omsorgsfuld og kærlig person, derfor er mine klienters velvære utroligt vigtigt for mig, og jeg går derfor meget op i, at jeg altid står til rådighed. Det er vigtigt at have en person man altid kan komme til og en der altid kan trække dig op igen i svære perioder, og det vil jeg meget gerne! Jeg er den person der aldrig dømmer, men som er nysgerrig og interesseret i hvem du er som person. Hvad dine udfordringer er og hvad vi sammen kan opnå.

Jeg er derfor ikke bare din træner du ser i træningscentret 1-3x ugentlig, men er din evige støtte du altid kan søge råd til. Derudover arbejder vi med meget mere end bare træning. Nogle gange er en planlagt træning med en klient endt ud med en times coaching/samtale terapi i stedet for, fordi jeg har vurderet at det har der været meget mere brug for. For mig handler det ikke bare om de resultater vi kan skabe i centret, men i højere grad om de resultater vi kan skabe for dig som menneske ❤.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤