Gravid – bryster der har sit eget liv

Bryster – der har sit eget liv

Det meste af kroppen har egentlig sit eget liv i sådan en graviditet. Der er ikke særlig meget man egentlig kan kontrollere. Men brysterne har nu også sin helt egen rolle. Det er både imponerende hvor meget de udvikler sig, men godt nok også belastende på flere måder, fordi du på ingen måder har kontrol over det.

Frosne – stive brystvorter 

Alle graviditeter er jo forskellige, men mine brystvorter startede med at være sindsyg ømme de første fem måneder, altså som at der var absolut ingen der skulle røre ved dem. Prikken over i’et var – at det var i vinter månederne hvor det ikke lige frem har været varmt udenfor. Et par virkelig ømme brystvorter – altså så ømme så en bh bare gjorde ondt og så når de lige bliver stive af kulden. Av for i al helvede siger jeg bare. Pueha – man lærer rimelig hurtig at pakke sine bryster godt ind. Og en god idé kan være, at købe uld ammeindlæg i rigtig god tid.

Kæmpe babser

Udover ømheden, så vokser ens bryster jo også en del under sådan en graviditet. Det er jo egentlig meget skønt og ikke noget som sådan at klage over. Men, så er det ikke super praktisk. Jeg har virkelig prøvet at afvente med at købe nye bh’er fordi jeg helst ikke vil købe nye når mælken løber til også. Meen nu er de altså seriøst ved at poppe ud over det hele – så selv mine brystvorter er synlig i bh’en. Når men okay – god undskyldning for en shoppetur.

Mælk 10 uger før tid – virkelig?

Ej seriøst – det her havde jeg det sindssygt mærkeligt med i starten. What the fuck? Det er virkelig surrealistisk at der pludselig kommer noget ud af ens bryster, når det ikke rigtig er brugbart endnu.

Jeg har godt læst det på diverse graviditetssider og apps. Meen jeg tænkte sådan lidt – ah kan det nu virkelig også passe at mælken kan begynde at løbe til i så god tid. Åh jo det kunne det godt. Mine bryster er simpelthen begyndt at producere mælk. Det er ikke noget voldsomt, men det er da nok til at det kan løbe ned af brystet i bar t-shirt eller laver pletter på bh’en. Amen for real – de bryster er jo ude af kontrol.

Det er vildt imponerende hvilken kæmpe udvikling kroppen gennemgår i en graviditet. Noget er bare sjovere end andet. But, well brysterne er nu bestemt ikke det værste.

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤