Juletræning – inspiration til træning derhjemme

Juletræning. Ja tak!

Glædelig 3. december ????????????????

December måned er lidt kendt for, måneden med ekstra mange godter og julemad. Derfor tænkte jeg, at det ville være perfekt med en nem og ligetil træning du sagtens lige kan lave derhjemme. Det eneste du skal bruge er dig selv, en stol og under 30min.  Så bliver det vidst heller ikke nemmere. Nogle gange handler det ikke så meget om, hvordan du er aktiv, men mere at du bare får brugt din krop.

Hjemmetræningsprogram

Jeg har valgt at gøre det ganske simpelt. Der er 6 øvelser;

5 sets a’

Push-ups x10

Air squats x15

Atomic sit-ups x10

Dips x15

Step-ups x10

Burpees x5

Øvelsesguide på film

Øvelsesguide – juletræning

Push-ups

Du kan selvfølgelig både lave dem på knæene eller tæerne. Du kan også lave dem op af et bord, eller en skammel.

Air squats

Ganske almindelige squats, hvis du har en vægt kan du selvfølgelig sagtens tilføje den. Uanset hvad, sørg altid for at spænde godt i dine ben muskler, så kan man altså sagtens mærke en squat uden der er vægt på. Det handler om at aktivere dine muskler.

Hjemmetræning, air squat

Atomic sit-ups

Der er tre forskellige variationer, du kan enten køre den helt klassiske atomic sit-ups. Hvis du gerne vil udfordre dig selv lidt mere kan du lave en v-up. Er en atomic sit-up for svær for dig, kan du også lave en helt almindelig sit-up.

Dips

Her skal du bruge en stol, et sofabord eller hvad du lige kan finde derhjemme. Du kan lave to varianter, enten med benene bøjede (det giver mest hjælp), eller med strakte ben, så bliver de lidt “tungere”.

Step-ups

Her bruger du bare det samme som du brugte til dips. Sørg for at have fokus på det aktive ben, det er det der skal presse dig op. Du skal ikke sætte af med foden på gulvet.

Hjemmetræningsprogram, step-ups

Burpees

Den gode, dejlige klassiker som vi alle elsker og hader. Her er der også to varianter. Du kan enten være badass og lave den rigtige burpee. Eller du kan skrue intensiteten lidt ned og lave down-ups i stedet for.

Rigtig god fornøjelse. Jeg vil meget gerne høre fra dig når du har prøvet programmet af

Du kan se alle indlæg fra Årets Sunde Julekalender her❤

Populære blogindlæg

3 Comments

  1. […] Du kan få inspiration til en nem og hurtig hjemmetræning fra d. 3. dec kalenderlåge – lige her?? Juletræning – inspiration til træning derhjemme. […]

  2. […] Du kan også få inspiration til en nem og hurtig hjemmetræning fra d. 3. dec kalenderlåg – lige her?? Juletræning – inspiration til træning derhjemme. […]

  3. […] Du kan få inspiration til en nem og hurtig hjemmetræning fra d. 3. dec kalenderlåge – lige her?? Juletræning – inspiration til træning derhjemme. […]

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤