Hjemmelavede pakkekalendergaver – sundhed og velvære

Pakkekalendergaver

Her er der masser af inspiration til lækre snacks, samt idéer til DIY på pinterest.

Pakkekalenderens oprindelse

Pakkekalenderen satte sine rødder i tiden lige umiddelbart efter anden verdenskrig. Den har henover årene udviklet sig fra at være simpel til nu at være mere og mere raffineret. Der findes efterhånden et hav af specifikke idéer, både til børnene, ham, hende og hele familien. Jeg synes der er noget vildt hyggeligt over en pakkekalender. Det er ikke så meget det materialistiske  aspekt i det, men nærmere hyggen i, at nogen har gjort noget ud af at finde hele 24 små forskellige gaver.

Den evige søgen efter pakkekalendergaver

Vi kender det allesammen, hvad skal vi dog lige finde på? Min søde praktikant Louise, har lavet 5 lækre opskrifter til jer, på julesnacks der er perfekte til pakkekalenderen, de kan nemlig sagtens holde sig. Du kan trykke på navnet for at blive sendt videre til opskriften.

Virkelig lækre og sprøde brunkager

Hjemmelavede pakkekalendergaver - sundhed og velvære

Juledadelkugler, sunde og meget velsmagende

Hjemmelavede pakkekalendergaver - sundhed og velvære

Saltede mandler – den perfekte snack eller topping

Hjemmelavede pakkekalendergaver - saltede mandler

Krydret julegranola – en perfekt start på din jule morgen – topping til din grød, skyr eller hvad du lyster!

Krydret julegranola - den perfekte topping

Løgkompot – perfekt til juleanden, flæskestegen eller pakkekalenderen

Løgkompot - perfekt til juleanden, flæskestegen eller pakkekalenderen

Andet end snacks og søde sager

Julen handler rigtig meget om hygge, snacks, mad og søde sager, men det behøver den selvfølgelig ikke. Jeg elsker at være kreativ, og ville derfor have elsket at lave en masse kreative idéer til jer. Men jeg måtte desværre indse at tiden bare slet ikke var til det. Jeg har med årene lært, at nogle gange skal man ikke altid opfinde den dybe tallerken og gerne ty til andres gode idéer. Derfor sad jeg lidt og søgte på pinterest og fandt en masse gode idéer til hjemmelavede, kreative gaver. Se bare her. ❤

Jeg håber i har fået lidt idéer, og nu er klar til at nyde december måned, og give nogle små kærlige tanker til dem du holder af.

Du kan se alle indlæg fra Årets Sunde Julekalender her❤

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤