Jeg er andet end en træningsnørd aka personlig træner

Der er efterhånden kommet rigtig mange nye følgere til og det er jeg super glad for. Derfor tænkte jeg det var ved at være på tide, med lidt info omkring mig selv, så i kan få en fornemmelse af, hvem Anja egentlig er når hun ikke er personlig træner eller coach. – Hvilken bedre måde end 10 ting jeg umiddelbart tænker de fleste af jer ikke lige ved om mig. So here it goes:

 

  1. Jeg elsker at skråle med på sange og gerne så højt som muligt. Jeg har en hel play liste på youtube, med kærlighedssange, som ikke får for lidt når jeg er selv hjemme. Søren gider ikke rigtig hører på det.
  2. Jeg har boet i San Francisco i 1,5 år hvor jeg arbejdede som au pair. Det var en vild oplevelse bare at rejse til et vildt fremmed land og stå helt på egne ben. Men det var den vildeste oplevelse og noget der udviklede mig rigtig meget personligt.personlig træner, Anja Mogensen
  3. Jeg har boet i Los Angeles i 2 år hvor jeg studerede Visual Communication på FIDM (Fashion Institute of Design & Merchandising). Jeg afsluttede med den højest mulige GPA (karakter gennemsnit) på 4.0 og blev udnævnt til the President’s Honor Roll hele 7 gange. Når man lige pludselig selv skal betale hele sin uddannelse, så var der virkelig intet der skulle stå i vejen for min succes. Hvis jeg sætter mig et mål, går jeg 110% efter det.personlig træner, Anja Mogensen
  4. Min yndlingssnack da jeg gik på gymnasiet var en Mathilde kakao og ostehaps, og det spiste jeg næsten i hvert frikvarter.
  5. Jeg er helt vild med Disney og har alle de første 52 Disney klassiker film.
  6. Jeg har været den helt store perfektionist og satte fx mine dvd’er enten i farve orden eller alfabetisk orden efter titel 😉 Det er dog blevet lidt mere loose henover årene.
  7. Det kan godt være jeg lever en meget aktiv hverdag, med et aktivt arbejde og en masse træning – MEN jeg elsker også bare at ligge en halv dag i sengen og bare dovne til det ene afsnit efter det andet, af den serie der lige hitter! Efter jeg er stoppet med at arbejde om morgenen, elsker jeg at have god tid om morgenen, lige se lidt serier i sengen og gerne sidde og spise under dynen.
  8. Jeg har ikke været fuld i 5 år. Jeg startede allerede med at drikke og gå til private fester som 14-årig og har ellers givet den fuld gas til jeg var 22 år. Så jeg føler lidt jeg har haft mine vilde druk/teenager år. Da jeg flyttede til Los Angeles for studie, ændrede min livsstil sig og mine prioriteter og siden da, har jeg mistet interessen for alkohol. Jeg har egentlig aldrig været vildt fascinerende af smagen, det har altid bare handlet om at drikke mig fuld 😉personlig træner, Anja Mogensen
  9. Jeg elsker at rejse og opleve en masse nyt – men det skal helst være et nyt sted. Det der med at have et fast sted at rejse til, bliver squ for kedeligt.personlig træner, Anja Mogensen
  10. Jeg er ret så pjattet med grød, kan spise det til hvert måltid hvis jeg ellers bare får mine grøntsager ved siden af 😉

Jeg håber det gav en lille fornemmelse af, hvem jeg er som person ved siden af trænings verdenen.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤