Selvtilfredshed – hvornår bliver du tilfreds med dig selv?

Selvtilfredshed – Mere vil ha’ mere ?

Jeg bli’r faktisk lidt træt og irriteret på mig selv når jeg kigger på det her billede, jeg så fint blev mindet om imorges! For wauw – hvor ville jeg være lykkelig hvis min mave så sådan ud nu ??? But guess what?? Den gang min mave så sådan ud, var jeg overhovedet ikke tilfreds. Jeg synes stadig der sad alt for meget fedt på min mave og jeg var slet ikke tilfreds med mig selv. Den typiske – mere vil ha’ mere, havde bare totalt overtaget…

Nyd mere af det du allerede har

Hold kæft hvor ærgrer jeg mig bare over, at jeg ikke bare kunne nyde mig selv og være fucking glad for mig selv dengang. I stedet for at bruge så sindsygt meget energi på at ville ændre mig selv og hele tiden fokuserer så meget på den skide six pack. Fordi jeg havde sat mig selv et så fokuseret mål på at jeg skulle opnå en six pack for at være 100% i mål. Følte jeg aldrig rigtig, at jeg faktisk nåede i mål. Det er så vigtigt, at du fokuserer på at have realistiske mål. Ellers vil du bare blive ved med at stræbe efter noget, der måske nærmest er uopnåelig.

Forblindet af din egen selvopfattelse

Hvor er det bare skræmmende, hvor meget vi kan stirre os blind på os selv. Og hvor er det bare tydeligt at et spejlbillede bare ka’ lege så meget med vores egen selvopfattelse.

Jeg ka’ ikke sige til dig, at det bare er nemt at slippe det mønster, og du bare skal gøre dit og dat. I de fleste tilfælde, har vi brug for at drage vores egne erfaringer før vi kan se fornuften (desværre). For hold da op hvor ville vi spare meget tid, hvis vi bare turde stole på dem der har erfaring og selv har prøvet det. Jeg ka’ kun fortælle dig. At alle de “fejl” du idag ser på dig selv, ender du måske med at ville ønske du havde senere hen. Jeg siger ikke, at det ikke er ok at ville ændre på dig selv – det er det bestemt! Men nogen gange, er det virkelig også værd, at vurdere hvor meget den ændring faktisk er det værd. Og om det måske er dig selv du skal arbejde med og ikke dit udseende.

Lykkelig?

Og ja – havde jeg læst det her for 3-4 år siden, havde jeg squ grint lidt af det og tænkt “Yeah, right, jeg bli’r først lykkelig når jeg har tabt de sidste fedt %”. Men ved i hvad – det er squ ik’ sandt! Du bli’r først lykkelig når du bestemmer dig for at være lykkelig ❤??.

SELVACCEPT ? ER DET NU LIGE SÅ ENKELT?

Er det nemt at acceptere sin egen krop? Bliver vi nogensinde 100% tilfredse? Hvor enkelt er det lige at elske sig selv? Jeg har prøvet at filosofere lidt over det helt store emne: BALANCE I DIN EGEN KROP. Jeg har også skrevet et indlæg omkring selvaccept du kan læse meget mere om her.

SELVACCEPT! ER DET NEMT AT ACCEPTERE SIN EGEN KROP?

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤