En unik kærlighedshistorie

En unik kærlighedshistorie jeg garanterer for du ikke har hørt før ❤️

Mon ikke det er skæbnen hvis du møder din bedre halvdel allerede inden for det første døgn af dit liv? Ja, jeg mener som spædbarn, kun få timer efter du er kommet til verden. Men hvad er chancen så for, at de ikke ser hinanden de næste 22 år af deres liv, selvom de har boet 12 km fra hinanden? At blive kærester, flytte sammen og blive gift på intet mindre end 8 måneder, er det virkelig muligt? Findes der virkelig ægte kærlighed der sejrer alt?

Vores fortælling

Jeg vil gerne fortælle jer vores historie – en fortælling der går lidt udover det sædvanlige. Nu skal du høre en kærlighedsfortælling om en dreng og en pige. Læn dig tilbage og nyd historien.

Hun boede i San Francisco, Californien. Han boede i Esbjerg, Danmark. Hun arbejde som au pair. Han arbejde som souschef i Fakta. Begge levede de hver deres liv, intet mindre end 8500km fra hinanden, på den anden side af jordkloden.

En forårsdag i 2012 startede fortællingen, der senere hen skulle blive til et fantastisk kærlighedseventyr. Hun var hjemme på besøg i DK og et par dage før hendes afrejse tilbage til USA, arrangerede hun en grill aften / bytur i Haderslev sammen med hendes fætter og en masse af deres venner. Helt uvidende om, at denne aften ville ændre hendes liv. Hun fyrede den af og havde det sjovt med hendes veninder hele aftenen, han holdte gang i bass-armen og havde en fest. En hyggelig grill aften, endte ud i en vild bytur. Den typisk isterningeleg blev sat i gang og pludselig endte de to i det ene kys efter det andet. Havde de undgået hinanden hele aftenen, for så alligevel at blive tiltrukket af hinanden? Og ja, så ved vi vidst alle godt hvor den bytur endte henne.

En bytur der med tiden skulle udvikle sig til lidt mere end blot det.

En byturs flirt, eller hvad?

Et par dage senere fløj hun igen retur til San Francisco. Hvad der egentlig bare kunne have været en flirt i byen, og så aldrig mødes igen, blev til meget mere end det. Hvad er odds’ene overhovedet for at de lige præcis mødtes den aften? At de genoptog kontakten selvom de alligevel aldrig ville ses igen? Der var alligevel et eller andet over ham hun ikke helt kunne slippe. Hun skrev tak for en hyggelig aften og det blev starten på et tre måneders langt sms-forhold. Hver evig eneste dag, trods tidsforskellen. Lange sms’er, fyldestgørende fortællinger om fortiden og fremtiden. Om alt og intet. Det var måske heller ikke så vigtigt. Det var spændingen, det var nyt og anderledes.

I september rejste hun endnu engang til DK for at få et nyt visum, så hun kunne begynde at studere i Los Angeles. Sms-forholdet udviklede sig til friends with benefits. Der var ingen forpligtigelser, bare et stærkt venskab og lyster der blev mødt når hun var i DK. Det ændrede sig til et hedt forhold. Både de enkelte dage det reelt set kunne lade sig gøre at se hinanden, men også de lange sms’er. Sms-sex fik lige pludselig en helt ny betydning.

No strings attached

Mellem september og december fortsatte kontakten og de lange beskeder. Hun havde altid været en meget følelsesladet pige og haft svært ved at adskille følelser. Men på en eller anden måde, var det befriende at have et seksuelt forhold, og et så stærkt venskab, der ikke skulle defineres. Det var på en måde vildt ukompliceret og vildt enkelt. No strings attached. Det var simpelt, spændende og udfordrende. Han var flere gange blevet såret over at være for følelsesladet de seneste år og havde med tiden bygget en facade op. En kold og en anelse arrogant fyr, der ikke bare faldt i med begge ben. Måske var det, det der var tiltrækkende. At det ikke bare var så nemt? At han var lidt kold og havde fået lidt af et playboy ry?

December gik og hun var endnu engang hjemme i DK henover julen. Det følelsesløse forhold uden nogle forpligtelser, men glødende seksuelle drifter fortsatte, og udviklede sig til en anelse mere romantik en nat i sommerhuset ved pejsen. En nat hvor de bare havde hinanden.

Et forhold uden følelser?

Ugerne gik, og pludselig kunne følelserne ikke længere skjules. ”Du er det sidste jeg tænker på når jeg går i seng og det først jeg tænker på når jeg står op.” En besked der helt uventet tikkede ind da hun vågnede og som gav en strøm af varme og glæde. Pulsen steg. Smilet bredte sig. Det føltes rart. Måske var det alligevel blevet sværere at holde følelserne på afstand? Men et lang distanceforhold mellem Los Angeles og DK? Ah nej. Det var alligevel ikke særlig tiltalende.

I marts tog hun endnu engang hjem et par uger i skoleferien. Mon ikke det mest af alt var fyren i Esbjerg der trak? Månederne gik. Lang distanceforhold? Friends with benefits? Et forhold med følelser, men som alligevel ikke var et forhold? Pludselig var det slet ikke så ukompliceret længere, men pludselig var det også bare klart, at de ikke kunne undvære hinanden.

Kæreste? Ja, nej?

D. 20. april 2013 sendte hun en pakke de 8500km over Atlanten. En pakke der indeholdt nogle af alle de ting hun associerede med ham. En liste over 10 ting hun godt kunne lide ved ham. Og til sidst, et hjemmeklippet hjerte i rødt papir. Du ved, dem man lavede i folkeskolen.

Vil du være min kæreste? Ja, nej, måske. Grundet den store afstand gik hun og ventede dag ud og dag ind på at pakken ville ankomme. Ville hun få sin første afvisning? Ville et lang distanceforhold være for stor en mundfuld for ham? Hun. Var nervøs og det var næsten ulideligt at vente på.

D. 29. april vågnede hun til den længste og dejligste besked. Ingen afvisning – kun masser af kærlighed.

To ugers kærlighedsferie

I juni 2013 så de for første gang hinanden som rigtige kærester. Et forhold der var startet på en helt anden måde end det forventede. Det lyder så kliche agtigt – det kommer når du mindst venter det. Men lige da hun havde opgivet at finde kærligheden i San Francisco, tager hun to uger til DK og helt uden at vide det, finder hun den der. Det er virkelig når man mindst venter det. Det var en underlig følelse først. At have fornemmelsen af, at kende en anden person så godt. At have skrevet uafbrudt sammen hver dag i et helt år, men stadig kun have set hinanden ca fem gange rent fysisk. Hendes fætter og ham var på ferie i to uger og den stod på roadtrip rundt i Californien og Nevada. Helt nyforelskede. En fantastisk tid sammen, men som desværre skulle få sin afslutning alt for tidligt. Det var ubeskrivelig hårdt at sige farvel til hinanden, uden helt at vide hvornår de ville ses igen.

Èt af deres aller første kys som kærester.

Solnedgangen ved Grand Canyon.

Lang distanceforhold?

Hun kunne ikke flytte tilbage til DK, hun havde et studie at færdiggøre i Los Angeles. Han kunne ikke flytte fra sine venner og familie i DK. Intet slår kærligheden. Hvis du virkelig elsker en person højt nok, så er der intet der kan holde dig tilbage. Og der er intet der er for stor en risiko. Hvis du er i tvivl, så er du virkelig ikke i tvivl. Fra den ene dag til den anden, besluttede han for at opsige sit arbejde, sin lejlighed og flytte rundt på den anden side af kloden. Hvis det her var meant to be – så var der ikke andet for, end bare at springe ud i det.

Kærligheden og drømmen om et liv i Los Angeles, blomstrede

De havde nogle helt fantastiske måneder sammen i Los Angeles, med et hav af nye oplevelser sammen og en helt ny fælles lejlighed. I december tog de tilbage til deres familie i DK. Her skulle han ansøge om et opholdsvisum på 6 måneder, så han kunne blive og søge om arbejde. Deres liv sammen i USA var planlagt. Han ville have det næste halve år til at finde et arbejde, mens hun færdiggjorde sine studier. Derefter kunne de sådan rigtig starte deres liv op sammen i Los Angeles. Drømmen varede ikke længe, da hans visum blev afvist. Myndighederne, var nervøse for, at han ville opholde sig i USA ulovligt efter visummets udløbsdato. Hvad de troede skulle være en fejringsdag, for starten på deres kærlighedsdrøm, blev hurtigt overskygget. Hvad nu? Var drømmen bare være knust? Han kunne ikke blive ved med at rejse frem og tilbage hver 3. måned. Men der var heller ikke nogen mulighed for, at de på nogen måde kunne undvære hinanden det næste halve år.

Skal vi gifte os?

Der var pludselig ikke nogen anden udvej. De måtte gifte sig hvis de ville blive sammen. Der var ingen tvivl, de skulle alligevel være sammen resten af livet, så hvorfor ikke bare blive gift på papiret nu og holde brylluppet senere i deres liv. Deres forhold havde i forvejen ikke rigtig taget et skridt ad gangen, så hvorfor sætte tempoet ned nu? De bestilte tid på rådhuset et par dage senere og d. 19. dec 2013 blev de gift på Haderslev Rådhus. Der var ingen venner eller familiemedlemmer til stede. Det skulle udelukkende være på papir. Der var ingen tvivl, kærligheden blomstrede, men de ønskede stadig at få et drømmebryllup en dag. De blev kærester i april, de flyttede sammen i september og de blev gift i december. Ja ingen grund til at spilde tiden. Men måske det ikke også bare var et tegn på, at det her var det helt rigtige.

Det er ikke lige bryllupsbilledet, men det kunne det næsten være 😉

Meant to be

Ikke nok med de var blevet gift. Deres mødre fandt også ud af, at de havde lagt på samme fødestue da de var blevet født. Hun var født d. 02/02-1990 kl. 21.00 – han var født d. 03/02-1990 kl. 02.00. Selv hans morfar, huskede den lille, søde pige der lå over ved siden af. Hvis det ikke er skæbnen, at de 22 år senere skulle mødes endnu engang og udvikle et så unikt forhold, ja så ved jeg det ikke.

Et kæmpe afsavn

Skæbnen ville dog, at han stadig ikke kunne få en arbejdstilladelse. Han kunne bo i USA under hendes visum så længe hun studerede, men han måtte ikke arbejde. Men når ja, nu var de da i hvert fald gift. Han måtte derfor blive på sit turistvisum og rejse tilbage til DK efter 3 måneder. Han skulle blive i DK i 6 uger, inden han igen rejste tilbage til hans helt store kærlighed. Kærligheden var så stor og savnet var så voldsomt. Aldrig i sit liv havde hun oplevet et så stort afsavn. Det var forfærdeligt og helt ubeskriveligt hårdt. Efter de uger fra hinanden, blev de enige om, at de aldrig nogensinde ville undvære hinanden så længe igen. De boede de sidste måneder sammen i Los Angeles og flyttede sammen tilbage til DK – for good.

Deres sidste tid i Los Angeles.

De måtte opgive deres store drøm om et liv sammen i Los Angeles. En meget hård og sorgmødig beslutning, specielt for hende, der på en måde måtte opgive hendes karriere. Men der var ingen tvivl, kærligheden måtte vinde og der var ingen vej udenom – de ville ikke leve hver for sig længere.

En kærlighedshistorie der har udviklet sig og nu lever i bedste velgående på næsten 5. år. En historie om to unge mennesker der begge havde opgivet kærligheden og det faste forhold. Der holdte det på afstand, men til sidst ikke kunne holde sig fra hinanden længere. De er bedste venner, rejsepartnere og kærester. Og når ja, så er de jo faktisk mand og kone. Ja altså på papiret. Hvem ved, mon ikke han snart skal begive sig ned på knæ og få det bryllup til at blive en realitet.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤