Aktiv ferie – 10 gode grunde til at forkæle dig selv med en ferie til Marbella Fitness Camp

Aktiv ferie

Aktiv ferie? En aktiv ferie er i min verden én af de aller bedste ferier du kan tage på. Det er en ferie, der på alle aspekter er ren selvforkælelse og velvære. Jeg afholder snart; Din Aktive Livsstilsferie på Marbella Fitness Camp i Spanien og jeg glæder mig helt vildt meget. Jeg har herunder samlet 10 gode grunde til, hvorfor du ikke må gå glip af en ferie sammen med mig i Spanien.

10 gode grunde til at forkæle dig selv med en aktiv ferie

Venner for livet

❤ – 1. Venner for livet – for mig som coach, er det her en af de absolut aller vigtigste grunde. Det er så givende og fantastiske at se, hvor mange nye venskaber der bliver skabt på sådan en uge. Flere af mine tidligere deltagere er nu blevet venner for livet. Der bliver skabt tætte og nære venskaber, og det er derfor en ferie, hvor du sagtens kan rejse alene. Vi er en tæt lille gruppe, på maks 20 personer. Det betyder, at der er plads til alle. Men at der også er tid, ro og omsorg til alle.


Et fantastisk fælleskab

– 2. Et fantastisk fælleskab – foruden at du får venner for livet, vil du også opleve et helt fantastisk fællesskab. Jeg sætter en stor ære i, at alle føler sig til rette og føler sig som en del af gruppen. Det er meget mere intenst, end blot en aktiv ferie på et kæmpe resort med tusinde af andre mennesker. Er du ikke så meget til et stort fællesskab hele tiden, så fortvivl ej, der er også masser af plads til at være dig selv.

Vi støtte og hjælper hinanden!

Det er dejligt med en ven bag sig når der skal løftes tungt.


Personlig udvikling

– 3. Personlig udvikling – en uge hvor der kun er fokus på dig, kan være med til at udvikle dig som person rigtig meget. Alles udvikling er individuel, men uanset hvad dit fokus er, hvor du starter, eller befinder dig i dit liv, så vil du opleve en personlig udvikling. Det kan være du møder mennesker du aldrig havde drømt om kunne blive dine bedste veninder. Det kan være du finder en glæde og tryghed i at sidde og bare være dig selv og trække dig væk fra gruppen engang imellem.


Lære dig selv bedre at kende

– 4. Lære dig selv bedre at kende – den læner sig lidt op ad den personlige udvikling, men på mange måder vil du lære dig selv endnu bedre at kende. Du vil opleve dig selv i nye situationer, der vil være med til at give dig et bedre billede af, hvad du står for, hvad du vil og hvem du er.


Træningsinspiration med masser af variation, læring og udvikling

– 5. Træningsinspiration med masser af variation, læring og udvikling. Du får en helt uge fyldt med et hav af forskellige træninger. Det vil med garanti, give dig et kæmpe træningsboost. Du vil blive introduceret til flere forskellige træningsformer, så du også kan få følelsen af, at træning faktisk kan være sjovt. At det er sjovt at være aktiv og, at der er mange forskellige måder at være aktiv på. Du vil blive udfordret, men samtidig vil alle træninger være tilpasset de deltagendes niveauer. Du får med garanti en kæmpe træningsoplevelse.


Træningsretreat – en aktiv ferie

– 6. Træningsretreat – en aktiv ferie. En aktiv ferie kan være givende på så mange måder. Du vil opleve, hvor meget din krop rent faktisk kan klare, med masser af søvn, afslapning, mad og lækkert vejr. Du kan være meget mere aktiv end du normalt har overskud til derhjemme i din egen hverdag. Du vil opleve en helt anden frihed og en større tro på dig selv, også når du vender hjem igen.


Dejligt vejr med masser af sol

– 7. Dejligt vejr med masser af sol. Spanien sidst på sommeren, er næsten 100% sol garanti og dejligt vejr. Selvom vi også har haft en helt fantastisk sommer indtil videre, så er der bare intet der slår, godt vejr, masser af sol og så blandet med en lækker pool og palmetræer over det hele. Der er altså bare noget ekstra specielt over den tropiske stemning Spanien tilbyder.


Fantastiske oplevelser

– 8. Fantastiske oplevelser – en uge her, kan give dig rigtig mange fantastiske oplevelser. Udover en masse fede træningsoplevelser, får du også fede sociale oplevelser. Du får venner for livet. Du får hygge aftener ved bål pladsen. Du får spa aften med ansigtsmasker og hygge. Du får en tur til stranden. Du får fantastisk natur du kan tage ud og opleve. Du får masser af fritid hvor du kan tage på lige den tur du gerne vil.

Masser af tid til solbadning og en dukkert i poolen.


En transformerende ferie der mentalt er den mest afslappende uge, med tid til selvforkælelse, fordybelse og selvudvikling

– 9. En transformerende ferie der mentalt er den mest afslappende uge, med tid til selvforkælelse, fordybelse og selvudvikling. Selvom det er en aktiv ferie, så er det samtidig den mest rolige og afslappende ferie. Her er der nemlig plads til at koble 100% af. Der er intet du skal, der er ingen der forventer noget af dig. Du skal ikke stresse over at nu skal du ud og opleve en masse. Du kan deltage på lige så mange træninger du vil, men resten af tiden, kan du bare koble helt af. Det er en transformerende følelse af ren velvære. Du kan bare tulre rundt og gøre lige det du gerne vil. Intet ansvar, ingen forventninger. Bare dig selv! Det er simpelthen en af de mest fantastiske ting ved sådan en uge og en af de ting jeg ser aller mest frem til.


En uge du aldrig glemmer med oplevelser og minder for livet

– 10. En uge du aldrig glemmer med oplevelser og minder for livet. Jeg lover dig, det bliver helt absolut en uge du aldrig glemmer.

Din Aktive Livsstilsferie, Marbella Fitnesscamp

Fællesskab – træning hvor der er plads til alle!

Du kan læse meget mere om denne fantastiske tur her: Din Aktive Livsstilsferie

Endnu flere grunde – Fantastiske udtalelser:

“Efter en uge på Marbella Fitnesscamp på Anjas “Din Aktive livstilsferie” – er det svært at få armene ned igen. Både af begejstring for en fantastisk uge – men også fordi, jeg har fået afprøvet grænser og klaret meget mere, end jeg troede muligt- så jeg har også fysisk ondt i armene nu ????

Ferien var en perfekt ramme for mig, for at blande afslapning og få kickstartet mit efterår med gode vaner, og med en masse nye input til kost og træning. Samtidig har jeg fået flyttet mange grænser, og har øget flere PR’er i løbet af ugen – samt som en ekstra bonus tabt mig (selvom det slet ikke var det, der var målet med turen)

Anja er en fantastisk træner, der forstår at støtte og presse på de rigtige tidspunkter – men som også tager hensyn, hvis man har forskellige skavanker – så finder man bare på en anden øvelse.

Jeg kan kun anbefale Anja som personlig træner og anbefale campen – jeg vender i hvert tilfælde tilbage næste år!”

Mere kærlighed!

“Jeg har fulgt Anja på de sociale medier i rigtig længe, da jeg elsker hendes syn på sundhed og træning. Hun siger; #detskalværesjovtattræne. Jeg kunne ikke være mere enig.
Jeg har for nylig været med Anja på “Din aktive livsstilferie” på Marbella Fitness Camp. En uge på fitness camp i Marbella, hvor den stod på træninger i alle afskygninger (bodyjam, bodyattack, snatch, clean, crossfit etc) . Det var en kanon oplevelse. Her fik Anja virkelig formået at få tilrettelægget programmet, så alle kunne være med. Udover træningen, som i den grad var i top, så var der rigtig meget socialt på campen. Der blev gjort rigtig meget ud af, at være sociale. Både indbyrdes på holdende, men også på tværs af de tre hold der var afsted i uge 35.
Anja har en fantastisk personlighed og er kanon dygtig til det hun laver. Hun er god til at tilpasse træning/øvelser til den enkelte person, udfra de stærke og svage sider vedkommende har. Endvidere udtråler hun en glæde ved det hun laver, og det smitter helt bestemt af, selvom man er max presset. Jeg kan kun anbefale Anja, uanset hvad dit mål er.
Din aktive livsstilferie er virkelig noget man skal prøve, det er en oplevelse udover det sædvanlige (Y)”

 

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.