Carinas vej til idrætseksamen

13282075_10154283304217728_927591549_nEt personligt træningsforløb behøver ikke altid at handle om vægttab eller komme i bedre form. De sidste par måneder, har Carina og jeg arbejdet hen imod hendes idrætseksamen.Dvs. vores træninger har haft 100% fokus på ex at stå på hænder, at hænge i egen kropsvægt, box jumps osv. For Carina har det været en kæmpe udfordring, specielt med hendes ekstra kg der gør kropsvægtsøvelser endnu mere udfordrende. Dette betyder også, at vi specielt har arbejdet meget med det mentale aspekt i at skal turde at hænge i en bar, turde at stå på hænder osv. Derudover har Carina været præget af skader (fiberspringning i balde og lår), hvilket har sat sig som en psykisk barrier og gav hende en frygt for igen at stå på hænder. Derfor satte vi meget fokus på at skære en håndstand ned i så små bider som overhovedet muligt, så hendes hjerne og krop igen kunne blive tryg ved det. Træning er på mange måder rigtig meget mentalt arbejde og det har været vildt spændende at se hvor meget Carina har udviklet sig. Og samtidig er jeg også vildt imponeret over hendes gå på mod og uanset hvor meget kroppen rystede og hvor nervøs hun var, så gjorde hun det alligevel. Det er en sand fightervilje!

Carina startede ved mig sidste år, fordi hun gerne ville tabe sige, specielt op til hendes eksamen i idræt til sommer 2016. I dag 31/05-2016 har jeg været ude og se og støtte Carina til hendes eksamen. Det var så fedt at få lov til at se hvor dygtig hun er blevet, og jeg sad næsten og blev helt stolt over hende, som en mor ville have gjort ved sin datter. Jeg er en meget stolt coach 🙂

Bagefter skal hendes krop lige i balance igen – efter en meget stresset periode med rigtig meget danse- parkour, redskabsgymnastik, badminton og håndboldtræning, og så skal fokus tilbage på vægttabet.

13288970_10154283304397728_177513261_n

Carina:Carina Stephansen2

”I og med jeg skal til eksamen i idræt på lærerstudiet, har jeg haft brug for at øve alternative øvelser. Det har Anja hjulpet mig med, og da jeg har haft flere skader,har nogle af øvelserne været psykisk svære. Men ved at vi har brudt øvelser ned i mindre dele og har arbejdet os op, kan jeg nu lave
øvelser som jeg skal bruge til min eksamen.”

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤