Full-body træning i solen

Hvor er det bare fedt at foråret endelig er kommet til DK!! Jeg har virkelig nydt solen de sidste par dage, og kan mærke hvor meget ekstra energi og glæde det giver. Men det dårlige vejr skal jo ikke gerne blive en dårlig undskyldning for ikke at træne.

IMG_3788

Derfor smuttede jeg en tur ned i Grøndalsparken i Kbh imorges og sammensatte en lille træningsvideo. Det var vildt lækkert at træne i solen, samtidig med at fuglene kvidrede – det kan helt sikkert godt anbefales. Har du ikke lige en legeplads tæt på dig, kan bænke eller andet i naturen også sagtens bruges.

Hele video’en kan ses på Youtube.

Og ellers kommer øvelserne også her med billeder.

Jeg vil anbefale dig at køre det som en cirkeltræning – enten på tid 45sec arbejde / 15 sec pause (og til at gøre klar til næste øvelse) eller med dit ønskede reps. Træning på tid, giver dog lidt mere puls 😉

IMG_3774

Sørg for ikke at lande med strakte ben, da det giver et for stort pres på dine knæ.

IMG_3775

Kør et ben færdigt af gangen (det ben bliver på “kassen”) så er der hele tiden tryk på din balde muskulatur.

IMG_3776

Bøj dit albueled til 90grader – og hav overkroppen så tæt på dine hænder som muligt. Du kan ændre sværhedsgraden ved at bøje din ben (det gør øvelsen lettere, da det mindsker vægten)

IMG_3777

Hold albuerne ind langs kroppen, så der sættes fokus på din triceps

IMG_3778

Wide push-ups (bred armstand) sætter fokus på dit bryst. Du kan udfordrer dem med et klap. Det træner også eksplosivitet i dine muskler og tilføjer lidt puls til øvelsen

IMG_3779

IMG_3789

Du kan enten placere hænderne lige bag dig (for balance) eller ned langs kroppen (lidt mere udfordrende) Start siddende med benene op under dig, læn dig tilbage mens du strækker dine ben.

IMG_3780

Dette er en lidt mere udfordrende øvelse (og kræver selvfølgelig du har en legeplads hvor det er muligt) men den er super sjov at tilføje til din træning. (når du kører den i cirkeltræningen, har du blot lidt ekstra pause hvis du kan gøre det hurtigere end de 45sec)

IMG_3781

Igen en lidt mere avanceret øvelse – hvis du ikke kan lave en chin-up endnu, kan du evt hoppe op (med hagen over stangen) og så sænke dig ned så langtsomt som muligt. (På video’en laver jeg dem med 1-1/4 reps – for at sætte mere fokus på styrke i den øverste del af øvelsen (mit svageste punkt))

IMG_3782

De næste tre øvelser er tre variationer af samme øvelse. Du hænger i en bar, hvis det er muligt hæver du benene strakte.

IMG_3783

… hvis ikke kan du bøje knæene.

IMG_3784

Er du lidt sej kan du lave toes 2 bar – hvis du skal have fødderne helt op og røre baren.

IMG_3785

Dette er også en lidt mere avanceret øvelser. Den kan også laves på knæene. Du skifter blot mellem hvilken arm der er hævet over jorden (det giver et større tryk på dine bryst muskulatur og en bedre dybde). Den kan også laves med et lille hop mellem hænderne.

IMG_3786

For at sætte lidt puls på din træning er side jumps en rigtig god ide. Hold fast i noget der er hævet en smule over jorden og hop henover det

Hvis du lige føler for lidt mere puls efter din cirkeltræning kan du slutte af med lidt intervaltræning eller hill sprints (bakkeløb). Løb 6-10 turer med fuld tempo på og lunt tilbage fra udgangspositionen.

IMG_3787

Rigtig god fornøjelse!!

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤