Træningsmotivation! Gode råd til at skubbe dig selv afsted!

GODE • RÅD • TIL • AT • SKUBBE • DIG • SELV • AFSTED !!

Træningsmotivation? Mangler du også det engang imellem? I dag skulle der bruges en del overtalelse, for at skubbe mig selv af sted til træning! Jeg var træt, og generelt var der ikke meget lyst! SELVOM jeg i går aftes havde planlagt den perfekte træning og faktisk glædede mig helt vildt!

Lysten til at træne eller lysten til at nå dine mål?

Det siger også lidt om hvad træthed kan gøre. Anyways nogle gange skal man acceptere at kroppen er træt og at det er lysten der skal drive værket ! MEN nogle gange skal det også være lysten til at nå dine målsætninger der skal trække dig af sted. Selvom lysten og motivationen til selve træningen måske ikke er den største!

Jeg går helt sikkert meget op i, at du skal have lyst til at træne og det skal være det der er den største drivkræft! Men jeg har også nogle specifikke målsætninger, der gør, at nogle gange er det lysten til at nå dem, der skal trække mig af sted og sådan var det i dag. Jeg har derfor delt et par gode råd på min snap story – der kan hjælpe dig til at skubbe dig selv af sted til centret, og vil også lige dele dem her.

Når det er trætheden der kalder…

Nogen gange er kroppen bare træt og måske en kort lur på sofaen kan give den energi. Andre gange er det faktisk mere din hjerne der måske er træt efter en lang dag på kontoret og rent faktisk ikke din krop og så er det bare afsted. Eller som for mig idag, så var kroppen bare træt fordi jeg faktisk ikke havde lavet særlig meget aktivt… Men hvad så?

Træningsmotivation! Gode råd til at skubbe dig selv afsted!

Når jeg er træt hjælper det ofte mig, at drikke noget pre- workout så trætheden stille forsvinder og så er pre- workout for mig, noget der giver mit et boost (og psykisk) til at jeg skal i gang! Er klokken efter 16, så er koffein for mit vedkommende ikke lige den bedste idé, og så må jeg bare prøve at overvinde min hjerne om at jeg slet ikke er så træt som den tror!

Træningsmotivation! Gode råd til at skubbe dig selv afsted!

Træningstøj?

Derudover synes jeg det hjælper rigtig meget at hoppe i træningstøjet, da det giver lidt ekstra stemning. Det giver en fed følelse af at være et aktiv menneske, når jeg først har mit træningstøj på. Her gælder det om, ikke at lytte til alle de undskyldninger der begynder at hobe sig op.

Træningsmotivation! Gode råd til at skubbe dig selv afsted!

Vælg gerne noget af dit yndlings – enten fordi du føler dig rigtig godt tilpas i det, eller fordi det af en eller anden grund kan give lidt ekstra motivation.

Træningsmotivation! Gode råd til at skubbe dig selv afsted!

Benzin til kroppen?

Mad – kan være med til at give hjernen (og lidt senere kroppen) ekstra energi og kan dermed være med til at geare dig selv endnu mere op. Min portion mad i dag var dog en anelse underlig inden træning (men bare lige det jeg havde mest lyst til, da den havde stået på brunch ved min søster og jeg derfor havde rigeligt med kulhydrater i kroppen ;))

 

Sidst men ikke mindst gælder det om at minde dig selv om, hvorfor du så gerne vil nå dine mål – hvad de betyder for dig. Og vigtigst af alt – BARE SE AT KOMME AFSTED OG STOP MED AT TÆNKE OVER DET!!!

Jeg kom afsted og havde faktisk en rigtig god træning 😀 Jubiii !!

Er der nogle af jer der har andre gode råd? Hvad gør du når du mangler noget motivation til din træning?

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤