6 lækre snack opskrifter til når sulten melder sig

Snacks – de små ekstra måltider mellem vores hovedmåltider, som gør at vi kommer gennem dagen. Dog falder man tit ind i de samme rutiner, med de samme opskrifter. Derfor får du her 6 lækre opskrifter som er nemme at lave.  Disse snack opskrifter er udviklet på idéen om, at det skal være nogle man kan lave hurtigt, samtidigt med at det skal være lækkert. Derudover er nogle af opskrifterne baseret på gode gamle klassikere, men med et nyt anderledes twist, som gør dem lidt mere moderne.

Eftermiddags cravings

Det er vidst meget sikkert at sige, at vi alle rammes af de typiske eftermiddags cravings engang imellem. Det er der en særlig grund til og derfor har jeg skrevet et helt indlæg om det, hvor du også finder endnu mere inspiration til snack muligheder.

Opskrifter

Herunder finder du opskrifter på alle snacks’ene

Honningglaseret pære svøbt i serranoskinke

Sunde lyn crepes med smag af arme riddere

Snackstænger med krydret dip lavet på peanutbutter

Pandekager lavet af spinat, hvidløg og koriander

Sød hytteost med bær og citron

Kikærter ristet i soya, cayennepeber og sesamfrø

Populære blogindlæg

Indlæg ,

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤