Honningglaseret pære svøbt i serranoskinke

Pære glaseret i honning og svøbt i serranoskinke – opskriften som både kan bruges som snack, appetizer eller som del af din tapas. Denne opskrift blander det søde med det salte på den lækreste måde.

Pære

Pære er en lækker frugt, som vi selv er i stand til at dyrke her i Danmark. Udover pærens søde, friske smag, som er lækkert i salater og tærter, bidrager pæren også med både vitamin A-, B9- og C. Vitamin A er bl.a. vigtig for sin rolle i vedligeholdelsen af et godt syn, idet den bl.a. er involveret i lysfølsomhed og vores evne til at se farve. Vitamin B9, også kaldet folet eller folinsyre, er vigtig for DNA syntesen, mens vitamin C er en antioxidant, og betyder rigtig meget i dannelsen af bindevævet og er vigtigt for immunforsvaret.

Ingrediensliste

1 portion

  • 1 pære
  • 4 stykker serranoskinke
  • Honning

Fremgangsmåde

  1. Forvarm ovnen til 180° C varmluftsovn.
  2. Vask pæren, og skær den i 4 både.
  3. Dæk pærestykkerne i et tyndt lag honning, og svøb derefter hvert pærestykke ind i et stykke serranoskinke
  4. Kom pærestykkerne ind i ovnen i 8 minutter.

Nyd disse honningglaserede pære, svøbt i serranoskinke, som en virkelig lækker snack eller som appetizer til et middagsselskab.

Inspiration

Hvis du vil have inspiration til andre snacks, kan du kigge herunder, eller dette indlæg, hvor alle opskrifterne er samlet.

Sunde lyn crepes med smag af arme riddere

Kikærter ristet i soya, cayennepeber og sesamfrø

Snackstænger med krydret dip lavet på peanutbutter

Pandekager lavet af spinat, hvidløg og koriander

Sød hytteost med bær og citron

Populære blogindlæg

Indlæg ,

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤