Pandekager lavet af spinat, hvidløg og koriander

Pandekager – spisen alle elsker! Nyd en mere krydret variation af pandekagen med denne nemme opskrift. Udover at være nem, byder opskriften også på noget anderledes, idet den indeholder både hvidløg, og mere eksotiske krydderurter som koriander. Denne variation er perfekt som en krydret snack, eller som et frokostmåltid, hvis der kommes fyld i.

Koriander

Pandekagerne i denne opskrift indeholder koriander. Koriander er en krydderurt som oftest forbindes med de asiatiske lande, da den er nærmest uundgåelig i mange asiatiske retter. Derudover er den også meget omdiskuteret, pga. dens smag. Der er lavet videnskabelige forsøg, som beviser at nogle folk synes koriander smager af sæbe, grundet en lille mutation i generne. Denne mutation er ikke noget som gør nogen forskel alle andre steder, men hvis du har denne mutation, vil du nok højst sandsynligt ikke bryde dig om krydderurten. Men hvis du ikke har denne genmutation, er koriander en yderst lækker krydderurt, som er perfekt i retter eller som topping.

Ingrediensliste

Portioner til 2 store pandekager, eller 4-6 små.

  • 3 æg
  • 1 stor håndfuld spinat
  • ½ dl havregryn
  • 1 fed hvidløg
  • 1 tsk koriander
  • Salt

Fremgangsmåde

  1. Vask spinaten grundigt, og sørg for at der ikke er mere jord på. Det samme gøres med koriander, hvis der bruges frisk koriander.
  2. Bland alle ingredienser i en skål og blend dem.
  3. Steg dine pandekager på panden i lidt kokosolie eller smør.

Nyd dine pandekager som de er, eller med en rest salat fra aftenen forinden.

Inspiration

Hvis du vil have inspiration til andre snacks, kan du kigge herunder

Honningglaseret pære svøbt i serranoskinke

Sunde lyn crepes med smag af arme riddere

Kikærter ristet i soya, cayennepeber og sesamfrø

Snackstænger med krydret dip lavet på peanutbutter

Sød hytteost med bær og citron

Populære blogindlæg

Indlæg ,

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤