Avocadocreme med frugt

Føler du for at pifte din morgenmad op med lidt ekstra, eller evt er på udkig efter en ny snack, så er den her helt perfekt!

IMG_5797

Jeg er virkelig ikke fan af avocado og har ellers forsøgt at spise dem igen og igen, for at se om mine smagsløg skulle have ændret sig, fordi det er så god en fedtkilde, men stadig uden held! Derfor var jeg også noget skeptisk, da min mor præsenterede mig for denne avocadocreme den anden morgen, men nu har jeg helt sikkert fundet en vildt lækker måde at spise avocado på.

Ingredienser (2pers.)

1 avocado

1 stykke agurk (ca 10cm)

1 æble

1 håndfuld spinat (frisk eller optøet)

5-6 valnødder

Saften af 1 appelsin

Saften af 1/2 citron

Friske bær

Fremgangsmåde:

Optø eller skyl spinaten, skær æblet og agurken i mindre stykker og skræl avocado’en. Tilsæt appelsin- og citronsaft, samt valnødder (gem evt lidt til pynt). Blend alle ingredienser i blender eller stavblender.

Nyd en dejlig skål avocadocreme !

IMG_5796

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤