Quinoa Pandekager

Quinoa pandekager. Pandekager til morgenmad er efterhånden ved at blive en af de helt store trends – og jeg må indrømme, at jeg også er ved at blive rimelig stor fan af dem! Derfor kommer der endnu en pandekageopskrift, denne gang med quinoa.

Ingredienser:

  • 1dl kogte quinoa (kog en stor portion og så er der også til frokost og aftensmad senere)
  • 1 moden banan
  • 1 æg
  • 1/2 tsk salt
  • 3 tsk kanel

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienser sammen (eller mos bananen inde i skrællen inden du tager den ud, mos den færdig på en tallerken og bland resten med rundt).
  2. Bag pandekagerne på pande, i kokosolie eller smør.

IMG_5814

Quinoa

Hvis du nu kogte en større portion til dine pandekager, kan du jo passende bruge resten til frokost eller aftensmad. Jeg har her en rigtig lækker opskrift på; Quinoa salat.

Quinoa salat med avokado og edamammebønner

Populære blogindlæg

1 Comment

  1. […] Jeg har også en opskrift på lækre quinoa pandekager her – Quinoa Pandekager […]

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤