Mango-papaya-relish

Mango-papaya-relish

Denne relish giver den helt perfekte kobination af sødme, syre og får lidt kant af både chili og koriander. Den er rigtig lækker som tilbehør i det indiske køkken og kan bruges til et utal af retter.

Ingredienser:

 • 1 mango
 • 1 papaya (eller 2 blommer)
 • Citronsaft
 • 1-2 spsk. Rørsukker
 • 1 chili (afhænger af hvor stærkt du foretrækker din relish)
 • 1 spsk. Koriander (jeg brugte kværnet koriander, du kan også bruge frisk, fint hakket koriander)

Fremgangsmåde:

 1. Skær mango og papaja i tern.
 2. Kog citron, sukker (start med 1 spsk og smag herefter til, så du kan balance sødmen og syren), chili og koriander i en gryde.
 3. Tilsæt frugten og kog yderligere op. Lad det stå og koge ind i 10 min.
 4. Serveres kold.

Jeg serverede denne lækre relish som en del af min indiske inspirerede påskefrokst, du kan læse hele menuen her: Indisk inspireret påskefrokost med langtidsstegt lammekølle

Noget andet rigtig lækkert tilbehør i det indiske køkken er en god og krydret raita, som også kan nydes med noget hjemmelavet naanbrød.

Populære blogindlæg

1 Comment

 1. […] du mere inspiration til det indiske køkken, kan jeg med fordel anbefale en dejlig mango-papaya relish som […]

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤