Pizza med blomkålsbund

 

Jeg har i længe ville lave pizza af blomkålsbund – jeg gjorde det faktisk en del i LA, men har ikke rigtig fået taget mig sammen. Idag havde jeg dog god tid til at lave lidt ekstra i køkkenet til min frokost – så jeg fik endelig sat gang i madlavningen 😉 Så er den i ovenkøbet også KETO venlige og smagte rigtig dejligt! Derfor vil jeg lige dele opskriften med jer også:

IMG_0387

Til 1 portion

Ingredienser:

 • 100g kogt blomkål (vand vædet fra i et viskestykke)
 • 50g smørreost (jeg brugte laktosefri fra Arla) du kan også bruge revet ost eller en alm smørreostIMG_0374
 • 5g husk
 • 1 æg
 • Hvidløgssalt (kan også sagtens bruge alm salt)
 • Fyld efter eget valg

Fremgangsmåde:

 • Kog et hoved blomkål (i mit var der ca 250g da det var færdig så jeg gemte resten til en anden portion) til det er godt udkogt.IMG_0369
 • Tænd ovnen på 250grader
 • Hæld vandet fra og put din blomkål i et viskestykke og vrid vandet ud af det.

IMG_0370

IMG_0371

IMG_0372

 • Bland alle ingredienserne i skål og blend det til en ensformig masse

IMG_0373

IMG_0379

 • Læg bagepapir på en brædepande (det er helt sikkert at anbefale, men er du ligesom mig og ikke har mere, kan du smørre din brædepande med lidt kokosolie, det klistrer dog en anelse).
 • Fordel dejen ud på din brædepande og sæt den i ovnen i ca. 10 min – til den er gyldenbrun

IMG_0380

IMG_0381

IMG_0382

 • Fyld pizza’en med en masse af dit yndlingsfyld og bag i yderligere 7-10min (indtil dit fyld har fået nok).

IMG_0383

IMG_0384

 • Nyd med god samvittighed 🙂

IMG_0386

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤