Pizza med blomkålsbund

Pizza med blomkålsbund

Jeg har i længe ville lave pizza af blomkålsbund – jeg gjorde det faktisk en del i LA, men har ikke rigtig fået taget mig sammen. Idag havde jeg dog god tid til at lave lidt ekstra i køkkenet til min frokost – så jeg fik endelig sat gang i madlavningen. Det kan ikke rigtig sammenlignes med en rigtig pizza og det skal den heller ikke. Har du virkelig lyst til pizza, synes jeg hellere du skal nyde en rigtig pizza. Husk det handler om mængder og ikke enkelte råvarer. Men jeg synes derimod den her pizza smager rigtig godt og er lækker på sin helt egen måde.

Til 1 portion

Ingredienser:

 • 100g kogt blomkål (vand vædet fra i et viskestykke)
 • 50g smøreost
 • 5g husk
 • 1 æg
 • Hvidløgssalt (kan også sagtens bruge alm salt)
 • Fyld efter eget valg

Fremgangsmåde:

 1. Kog et hoved blomkål til det er godt udkogt. (i mit var der ca 250g da det var færdig så jeg gemte resten til en anden portion)
 2. Tænd ovnen på 250grader
 3. Hæld vandet fra og put din blomkål i et viskestykke og vrid vandet ud af det.
 4. Bland alle ingredienserne i skål og blend det til en ensformig masse
 5. Læg bagepapir på en bradepande (det er helt sikkert at anbefale, men er du ligesom mig og ikke har mere, kan du smøre din bradepande med lidt kokosolie, det klistrer dog en anelse).
 6. Fordel dejen ud på din bradepande og sæt den i ovnen i ca. 10 min – til den er gyldenbrun
 7. Fyld pizza’en med en masse af dit yndlingsfyld og bag i yderligere 7-10min (indtil dit fyld har fået nok).

Enjoy og nyd en dejlig og anderledes pizza

Pizza opskrifter

Søger du mere inspiration til andre former for pizza, så har jeg også en dejlig tortilla pizza.

 

 

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤