Røget laksecocktail med avokadocreme

Røget laksecocktail med avokadocreme

Laksecocktail – de fleste kender den klassiske rejecocktail – det er en sikker vinde til middagsselskabet. Lad os gå en lidt utraditionel vej og skifte rejerne ud med røget laks. Den er lækker cremet, frisk og tilføjer noget nyt. Jeg lover dig for, dine gæster bliver imponeret. Det kan også sagtens være en lækker lille frokost anretning til dig selv.

Forret til 4

Ingredienser:

  • 40 g rød quiona (ca. ½ dl)
  • 4 skiver røget laks
  • ½ moden mango – skåret i små tern (ca 150 g)
  • 1 dl. finthakket forårsløg
  • 1 spsk. finthakket rød chilipeber.
  • 100 g ristet flutes.

Avokadocreme:

  • 1 stor avocado
  • 1 dl crème fraiche, eller soja yoghurt
  • 2 spsk. limesaft
  • 1 tsk. salt
  • Friskkværnet peber

Fremgangsmåde:

  1. Kog quinoaen efter anvisningen. Lad den kogte quinoa køle af.
  2. Halver avokadoen, fjern sten og skræl. Bland avokadoen, cremefraiche, limesaft, salt og peber i en skål. Blend det med en stavblender og smag til.
  3. Fordel quinoa, avokadocreme, laks og mango lagvis i glas – kom lidt avokadocreme øverst. Drys forårsløg og chili over.
  4. Server med ristet brød.

Bon appetit

Inspiration til middagsselskaber

Indisk inspireret påskefrokost

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar





Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤