Styrketræningsprogram! Simpelt og effektivt.

Styrketræningsprogram med fokus på hele kroppen, som er nem at gå til og ikke kræver mange redskaber.

Simpel og effektivt

Idag skulle min træning bare være simpel og effektiv. Jeg har rigtig travlt for tiden, med alt for mange (dog meget spændende) bolde i luften og derfor havde jeg mest bare brug for at slå hovedet fra.

Jeg kører ikke efter noget specifikt program, men på dage som disse er det rart bare at have en plan at gå efter.

Styrketræningsprogram – 500 reps

Det er ganske simpelt – der er 10 øvelser med 50 reps til hver. Du skal gøre en øvelse færdig inden du går videre til den næste. Det her var blot de øvelser jeg kørte, du kan sagtens skifte noget ud med dine egne øvelser. Enten med fokus på hele kroppen som jeg gjorde idag, eller specifikke muskelgrupper.

50kcal roning (opvarmning)

50x Chin-ups / pull-ups (evt ring rows eller TRX rows)

50x Deadlift

50x Push press

50x Goblet Squat

50x TRX body saw

50x Pendlay rows / Bend over rows

50x Push-ups

50x Walking lunges

50x Burpees / 50kcal roning

Klap dig selv på skulderen og vær stolt af, at du lige har gennemført en hård træning ?? Som sagt ka du sagtens variere med andre øvelser. Rigtig god fornøjelse, og spørg endelig hvis du er i tvivl om noget. Jeg vil meget gerne høre fra dig ?

Har du brug for mere inspiration til din træning, har jeg delt et andet af mine programmer her. Du kan også få meget mere inspiration på min instagram: @anjathymogensen

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤