Min vægttabsrejse – fra eksotisk buttet til slank, til veltrænet og glad!

 Vægttabsrejse? Jeg har efterhånden været igennem en lang vægttabsrejse og selvom jeg gik all-in dengang jeg startede, er jeg glad for det tog mig ”så lang tid” som det gjorde. Som billedet antyder, er jeg gået fra lidt ekstra sul på kroppen på godt og vel 80kg – til slank og ca 60kg, til nu at få bygget noget mere muskelmasse på kroppen omkring ca 70kg.

require([“mojo/signup-forms/Loader”], function(L) { L.start({“baseUrl”:”mc.us17.list-manage.com”,”uuid”:”2f87354f703b129affabf0c7a”,”lid”:”5995e957b8″}) })

Det har været en lang, fed og ikke mindst lærerig rejse og nu skal jeg prøve at tage dig med hele vejen igennem så godt som muligt.

Hele mit teenager liv har jeg været på utallige diæter hvor jeg tabte mig på et par måneder og selvfølgelig bare stille og roligt tog det hele på igen. Altså gav det ikke rigtig de resultater jeg ønskede, på trods af, at jeg altid har gået til håndbold 3x ugentlig og egentlig har været rimelig aktiv.

Jeg flyttede til SF i år 2011 for at arbejde som au pair og selvom jeg havde været opsat på ikke at tage de 10kg på, som så mange her i DK var sikker på jeg ville gøre, sneg der sig alligevel lidt ekstra på kroppen. I de 1,5 år jeg arbejde som au pair var min vægt også meget op og ned og alt i alt tog jeg måske en 5-6kg på. Jeg levede til gengæld også livet med by-turer de fleste weekender og hygge med veninderne, samtidig med styrketræning ved siden af. Det var måske egentlig en ok balance.

Jeg flyttede til LA tilbage i 2012, for at starte på min uddannelse som visuel designer (og senere personlig træner). Det betød et nyt liv, en ny by og en mulighed for at være lige præcis den Anja jeg ønskede! Jeg var virkelig målrettet på at NU skulle det virkelig være. NU ville jeg tabe mig og komme hele vejen i mål. Jeg fik godt fat i mit hvorfor og jeg besluttede mig for, at denne gang ville jeg absolut ikke give op. Min viljestyrke betød altså sindssygt meget, og så begyndte jeg at læse og studere rigtig meget, så jeg var sikker på, at jeg denne gang gjorde det helt rigtige.

Jeg var så fast besluttet på at det SKULLE lykkedes at lige så vigtigt som min uddannelse var – lige så vigtigt var mit vægttab, de to blev altså prioriteret 110% og der var intet der måtte komme i vejen. Jeg lavede et skema over hver uge, hvor jeg puttede mine skole timer ind, mine lektie timer ind, og mine træninger ind. Uanset om det betød at jeg skulle op kl. 05.00 for at nå en træning inden skole, eller om jeg skulle op at træne uden søvn grundet alt for mange lektier – så var der ikke en eneste gang jeg sprang en træning over, for så vidste jeg godt hvor nemt det hele kunne falde fra hinanden igen. Ja jeg blev fanatisk på nogle punkter, men jeg vidste også bare at det handlede om jeg skulle hele vejen i mål og så kunne jeg altid løsne lidt op senere! Flere detaljer omkring mit vægttab og hvordan jeg hele tiden holdte fokus, må blive et andet indlæg.

Min vægttabsrejse, personlig træner og livsstilscoach, København

Ca 2 år efter, i 2014 (hvor vi flyttede tilbage til DK), havde jeg tabt lige knap 20kg og var ellevild over ENDELIG at være nået hele vejen i mål. Det var en helt igennem fantastisk følelse at stå med, en følelse af sejr, af glæde, af troen på mig selv, stolthed og succes. Tanken om aldrig mere at skulle på diæter var helt fantastisk.

Ca 2 år senere har jeg nu fået opbygget en noget større muskelmasse, taget ca 10kg på, og udviklet min styrke. Derudover har jeg også øget min fedtmasse en smule og det har været en lidt hård kamel at sluge, for frygten om at tage på igen vil nok altid sidde i mig og er bestemt noget jeg stadig arbejder med at acceptere.

Uanset hvad – er jeg pisse stolt af hvor langt jeg er kommet og elsker hvordan jeg hele tiden udvikler mig og bliver bedre og stærkere. Og det jeg elsker aller mest, er hvordan jeg kan bruge min egen erfaring, følelserne på egen krop og ikke mindst viden til at hjælpe andre i mål også. Det er min store passion at kunne videreføre det jeg selv har gennemgået.

HVOR DER ER VILJE – ER DER VEJ!

Og endnu engang – husk det er ikke tallet på vægten der tæller, men billedet du ser af dig selv i spejlet! Eller måske endnu vigtigere, billeder du ser af dig selv som andre har taget, for de viser den helt sande dig, vi har nemlig en tendens efter at kigge på vores ”fejl og mangler” i spejlet og har fokus på og ikke det fulde billede af os selv.

Elsk dig selv – livet er for kort til ikke at gøre det <3

Populære blogindlæg

Indlæg

1 Comments

  1. […] tabte mig ca 20kg på godt og vel 2år (læs mere om min vægttabsrejse her.) og var sikker på, at jeg ville være lykkelig når først jeg havde opnået en slank krop. […]

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤