Sunde burgere med kyllingebøffer

Den anden dag havde jeg virkelig lyst til burger og havde en utrolig lang diskussion med mig selv i super markedet, om hvorvidt jeg skulle være lidt fornuftig og lave dem af portobello svampe, eller vælge det jeg måske havde mest lyst til – en brød bolle. Jeg endte faktisk ud med en super god løsning (hvis jeg selv skal sige det 😉 ). Jeg lavede én af hver. Men for at spare kcal, valgte jeg at lave min bøf af hakket kyllingekød og endda lave farsen med 50/50 kød og derudover rester fra vores juicer. Søren er begyndt at juice rigtig meget og gemmer altid resterne i fryseren. Derfor havde jeg en rigtig lækker “gulerod/æble/rødbede/ingefær” masse liggende jeg kunne blande i.

burger med kyllingebøf

For det første gav det bøfferne en rigtig lækker smag, samt det gjorde dem lidt mere kcal lette. Udover juice resterne, tilføjede jeg også noget salt, hvidløg og hvidvinseddike.

Jeg stegte bøfferne på en pande med lidt kokosolie, de kan også sagtens laves i ovnen på en brædepande på ca. 200grader i 20 min.

Jeg fandt nogle lækre grove og fiberrige grov burger boller, på den måde, var min burger bolle blot en sund kulhydratkilde til mit måltid.

Portobello svampene giver jeg lige et par minutter på hver side på panden, jeg kan ikke så godt lide rå svampe, så det er for mig mere for smagens skyld.

Min bøf i portobello burgeren, toppede jeg også med en skive 16% ost – mums!

Håber du vil nyde dem lige så meget som jeg gjorde!

Populære blogindlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤