Din Aktive Livsstilsferie, Marbella Fitnesscamp, 2017

Din Aktive Livsstilsferie – 2017.

Din Aktive Livsstilsferie er uden tvivl en helt fantastisk måde at holde ferie på. I år var første år, hvor jeg afholdte min egen camp på Marbella Fitnesscamp og det blev en kæmpe succes. Jeg er stadig helt høj over ugen og kan slet ikke få armene ned igen! Jeg deltog selv på min veninde; Lines camp 2016 for at researche området og blev helt forelsket. Det var det første år, hvor jeg selv var afsted på en aktiv ferie. Selvom jeg selv lever en meget aktiv livsstil, så har det faktisk aldrig rigtig interesseret mig. Men ej hvor er det da bare ærgerligt jeg ikke fik prøvet det noget før. Derfor var jeg heller ikke et eneste sekund i tvivl om, at jeg selvfølgelig også skulle holde min egen camp.

Tilmeld dig Din Aktive Livsstilsferie 2019 her.

Din Aktive Livsstilsferie, Marbella Fitnesscamp, 2017

En camp med fællesskab og sammenhold i fokus

Den fedest måde at ændre din livsstil på, er hvis du kan gøre det i fællesskab med andre. Det giver bare et helt andet boost og motivation, når man er flere om det. Det er en af de absolut fedeste ting ved sådan en camp, at alle støtter og hjælper hinanden. Jeg satte fra start fokus på, at alle skulle lære hinanden godt at kende og fra starten af, lave nogle samarbejdsøvelser så vi fik sammensat et rigtig godt team. Der var flere på camp’en der rejste alene og ikke kendte andre, og derfor var det meget vigtigt for mig, at de med det samme også følte sig godt til rette og som en del af flokken.

Varierende og sjove træninger

#detskalværesjovtattræne – er blevet mit nr. 1 motto. Jeg elsker at udfordre mig selv og lege i mine træninger, det giver mig glæde og en større tilfredsstillelse. Derfor var et af mine fokus punkter, at lave så mange forskellige træninger på camp’en som overhovedet muligt. På den måde, havde deltagerne mulighed for, at prøve så mange forskellige træningsvariationer af. Der var rigtig mange af dem der ikke havde nogen erfaring med flere af træningerne, men alle havde et rigtig godt gå på mod og gav sig i kast med den ene udfordring efter den anden. Det var så fedt at se, hvordan de hjalp og støtte hinanden med deres forskellige styrker og svage sider.

Generel styrketræning og booty building 😉

Crossfit – WOD

Max test og teknik træning i dødløft, squat, bænk pres og chin-ups

Vægtløftning

TRX training

Gymnastics

Kampsport / selvforsvar

Beach workout

Okklussions træning

For mange en meget ny og anderledes træning, men alle synes det var fedt at blive udfordret på en ny måde!

HIIT /high intensity interval training

Træning med fokus på leg og lærdom

Body jam / dans

Morgen yoga og mobilitetstræning

Warrior workout

Tilmeld dig Din Aktive Livsstilsferie 2019 her.

Mike’s Gym

Udover en masse fede træninger på camp’en, så fik jeg og to af mine seje deltagere; Charlotte & Therese også muligheden for at tage med Crossfit Camp’en (en camp der var der samtidig med os til) til Mike’s Gym. Det er et af verdens mest kendte OCR centre der ligger i Marbella. Det er en super fed og udfordrende bane og er for mange en rigtig spændende personlig udfordring. Det var en mega fed oplevelse og i 2018 bliver der helt sikkert mulighed for en fælles tur til Mike’s Gym.

Den lille konkurrence del i mig, kunne rigtig godt have ønsket sig bare at hamre igennem banen og se hvor meget jeg kunne presse mig selv og ikke mindst hvor hurtigt jeg kunne gennemføre. Men jeg var så stolt over, at Charlotte og Therese havde udfordret sig selv og taget med, at der ingen tvivl var, jeg skulle selvfølgelig hjælpe dem godt igennem, så vi alle fik en fed oplevelse! Det var rigtig fedt at se, hvordan alle hjalp hinanden, hvilket gjorde at alle gennemførte hele banen. Det er fanme sejt gået! Det har jeg kæmpe respekt for.

Jeg valgte måske lige at presse citronen en anelse, for jeg skulle selvfølgelig gennemføre den aller sidste forhindring – flying monkey henover poolen. De andre der prøvede den var faldet i ved første sving. Så da jeg nailede de tre første hop, var jeg sikker på jeg nåede hele vejen over. Det gjorde jeg så bare ikke helt, mine hænder gled af stangen (det var nu også skønt med en dukkert ;)) men da jeg kom op fra vandet, var mine hænder også pænt medtaget. Der var intet mindre end 4 kæmpe hudflaber. Av for satan siger jeg bare!

Andet end bare træning

Vi lavede selvfølgelig også andet end at træne hele ugen. Onsdag aften havde jeg arrangeret en spa aften, med fokus på afslapning og hygge. Der blev lagt muddermasker, lavet fodbad og givet massager til hinanden.

Foredrag om kost & træning

Jeg ville gerne have, at mine deltager tog derfra med mere end bare træningsoplevelser. Derfor havde jeg også arrangeret et kost foredrag, med fokus på en sundere livsstil og et sundt og godt forhold til kost i hverdagen. Derudover holdte jeg også et foredrag omkring træning, så deltagerne også fik en større viden omkring en aktiv hverdag.

Tilmeld dig Din Aktive Livsstilsferie 2019 her.

Sund og nærende mad?

Jeg var super spændt på maden. For sidste år da jeg var afsted, synes jeg der havde været super lækker og sund mad hver eneste dag. Nuvel, sammenlignet med rigtig mange andre resorter, var det også en rigtig fin og sund mad. Jeg savnede dog bare lidt mere kreativitet og nogle flere gode og sunde fedtstoffer, især når man træner så meget som man gør på sådan en uge. Men uden tvivl, sammenlignet med rigtig mange all inklusiv hoteller osv i udlandet, så er det en rigtig god mad, som man tydeligt kan mærke er lavet fra bunden.

Sammenhold og sociale relationer

Eftersom der var så mange der ikke kendte hinanden på forhånd og flere der rejste på egen hånd, var vildt jeg spændt på, hvordan hele gruppen ville fungere sammen. Der var ingen grund til bekymring, det gik bare rigtig godt. Alle faldt rigtig godt i snak med hinanden og der var generelt en rigtig god stemning gennem hele ugen. Alle var gode til at respektere hinanden, give plads og være der for hinanden når der var behov for det.

Jeg er som sagt stadig helt høj af turen og glæder mig for vildt til camp’en næste år. Hvis du sidder og tænker, hold da op det lyder simpelthen for fedt, det bliver jeg nødt til at være en del af – så kan jeg rigtig godt forstå dig! Du kan læse meget mere om hele camp’en her – Din Aktive Livsstilsferie.

Hvad siger deltagerne?

Hvis du gerne vil høre andre snakke om turen end bare mig, så kan du læse flere af deltagernes udtalelser her. 

Din Aktive Livsstilsferie, Marbella Fitnesscamp

Fællesskab – træning hvor der er plads til alle!

Vores alderspræsidenter – 2017. Træning har ingen alder!

Før billede inden fælles Murph træning

Følelsen af en ny PR!

Masser af tid til solbadning og en dukkert i poolen.

Populære blogindlæg

Indlæg

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.