Hokkaido fritter

Mums – noget af det bedste ved efteråret er de lækre råvarer der følger med; bl.a. hokkaido græskar. Den er perfekt til en masse lækre retter, men to af mine favoritter er hokkaido fritter og hokkaido supper. Så her får du i første omgang en opskrift på hokkaido fritter. Det er ganske simpelt.

  1. Tænd ovnen på 200 grader
  2. Vask græskaret, så kan du nemlig sagtens tilberede det med skræl på
    IMG_8542
  3. Skær græskaret i halve og fjern indholdet (kerner) med en ske, skrab godt rundt i kanten
    IMG_8543
  4. Skær græskaret i skiver eller tern (lige som du ønsker dem) læg dem på en brædeplade med bagepapir på og krydrer dem med dine yndlings krydderier
    IMG_8544
  5. Bag dem i ovnen i 20-30 min, indtil de har sprøde kanter, men uden de bliver sorte
    IMG_8510

Bon appetit

IMG_8513

Populære blogindlæg

1 Comment

  1. […] mange forskellige måder at bruge græskar på i din madlavning, bla. græskarsalat, græskarsuppe, græskar fritter i ovnen eller græskarpandekager, der er flere opskrifter på […]

Efterlad en kommentar





Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Sund & Stærk, Bootcamp, København, personlig træner

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤