Mango Lassi – smoothie
Denne mango lassi er blevet én af mine yndlingssmoothies. Den lækre smag af mango, blandet med ingefær og kardemomme er virkelig blevet et stort hit herhjemme.
Mango – én af mine yndlingsfrugter
Mango er simpelthen bare en af mine yndlingsfrugter. Dens dejlige sødme og skønne tekstur er grunden til jeg bruger den i rigtig meget af min madlavning. De sundhedsmæssige fordele ved mango kommer fra sit rige indhold af næringsstoffer, bioaktive stoffer og fibre. Mango er en af de rigeste kilder til vitamin A, C og E samt mineraler, kalium, magnesium, kobber, calcium og fosfor. De er også rige på kostfibre og antioxidanter.
Mango Lassi
Mango Lassi er den helt perfekte appetizer, velkomstdrink eller bare som en frisk smoothie. Kombinationen af friske kardemommefrø, ingefær og lime udgør en perfekt og cremet drik. Nydes iskold.
Ingredienser:
- 2 stk. mango (jeg foretrækker klart frisk mango og ikke fra frost, da det giver meget mere smag).
- 1 dl yoghurt
- 2 dl mandelmælk
- Kardemommefrø (5-8 stk, smages til efter behag)
- Ingefær (2cm)
- Lime
Fremgangsmåde:
- Blend alle ingredienserne til en ensartet masse.
Jeg brugte bla. denne Mango Lassi – som forret til min indisk inspirerede påskefrokost – du kan finde hele menuen her: Indisk inspireret påskefrokost med langtidsstegt lammekølle.
[…] Jeg vil her tage jer en tur med til en lækker velkomstdrink hvor vi både møder mango, kardemomme og ingefær. Den er dejlig frisk og perfekt som en lille appetizer inden maden. Mango Lassi – indisk smoothie. […]