Mango Lassi – indisk inspireret smoothie med et strejf af kardemomme

Mango Lassi – smoothie

Denne mango lassi er blevet én af mine yndlingssmoothies. Den lækre smag af mango, blandet med ingefær og kardemomme er virkelig blevet et stort hit herhjemme.

Mango – én af mine yndlingsfrugter

Mango er simpelthen bare en af mine yndlingsfrugter. Dens dejlige sødme og skønne tekstur er grunden til jeg bruger den i rigtig meget af min madlavning. De sundhedsmæssige fordele ved mango kommer fra sit rige indhold af næringsstoffer, bioaktive stoffer og fibre. Mango er en af ​​de rigeste kilder til vitamin A, C og E samt mineraler, kalium, magnesium, kobber, calcium og fosfor. De er også rige på kostfibre og antioxidanter.

Mango Lassi

Mango Lassi er den helt perfekte appetizer, velkomstdrink eller bare som en frisk smoothie. Kombinationen af friske kardemommefrø, ingefær og lime udgør en perfekt og cremet drik. Nydes iskold.

Ingredienser:

  • 2 stk. mango (jeg foretrækker klart frisk mango og ikke fra frost, da det giver meget mere smag).
  • 1 dl yoghurt
  • 2 dl mandelmælk
  • Kardemommefrø (5-8 stk, smages til efter behag)
  • Ingefær (2cm)
  • Lime

Fremgangsmåde:

  1. Blend alle ingredienserne til en ensartet masse.

Jeg brugte bla. denne Mango Lassi – som forret til min indisk inspirerede påskefrokost – du kan finde hele menuen her: Indisk inspireret påskefrokost med langtidsstegt lammekølle.

Inspiration

Hjemmelavet Naanbrød – Indisk madlavning

Indisk Raita – det perfekte tilbehør til dine naanbrød eller det indiske køkken

Mango-papaya-relish

Populære blogindlæg

1 Comments

  1. […] Jeg vil her tage jer en tur med til en lækker velkomstdrink hvor vi både møder mango, kardemomme og ingefær. Den er dejlig frisk og perfekt som en lille appetizer inden maden. Mango Lassi – indisk smoothie. […]

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤