Pandekager – spisen alle elsker! Nyd en mere krydret variation af pandekagen med denne nemme opskrift. Udover at være nem, byder opskriften også på noget anderledes, idet den indeholder både hvidløg, og mere eksotiske krydderurter som koriander. Denne variation er perfekt som en krydret snack, eller som et frokostmåltid, hvis der kommes fyld i.
Koriander
Pandekagerne i denne opskrift indeholder koriander. Koriander er en krydderurt som oftest forbindes med de asiatiske lande, da den er nærmest uundgåelig i mange asiatiske retter. Derudover er den også meget omdiskuteret, pga. dens smag. Der er lavet videnskabelige forsøg, som beviser at nogle folk synes koriander smager af sæbe, grundet en lille mutation i generne. Denne mutation er ikke noget som gør nogen forskel alle andre steder, men hvis du har denne mutation, vil du nok højst sandsynligt ikke bryde dig om krydderurten. Men hvis du ikke har denne genmutation, er koriander en yderst lækker krydderurt, som er perfekt i retter eller som topping.
Ingrediensliste
Portioner til 2 store pandekager, eller 4-6 små.
- 3 æg
- 1 stor håndfuld spinat
- ½ dl havregryn
- 1 fed hvidløg
- 1 tsk koriander
- Salt
Fremgangsmåde
- Vask spinaten grundigt, og sørg for at der ikke er mere jord på. Det samme gøres med koriander, hvis der bruges frisk koriander.
- Bland alle ingredienser i en skål og blend dem.
- Steg dine pandekager på panden i lidt kokosolie eller smør.
Nyd dine pandekager som de er, eller med en rest salat fra aftenen forinden.
Inspiration
Hvis du vil have inspiration til andre snacks, kan du kigge herunder