Protein pandekager
Jeg er blevet en ganske stor fan af protein pandekager til morgenmad, frokost, aftensmad – whenever I feel like it! Der er vel ingen grænser for, hvornår man kan spise pandekager! Den ekstra tilsatte protein, gør at de lige mætter det ekstra og giver et godt skud til dit samlede proteinindtag.
Jeg tænkte det derfor var på tide, at jeg delte en opskrift med jer. På det sidste har jeg egentlig mest bare lavet dem på gefül – så imorges prøvede jeg lige at veje det hele lidt af:
Én stor stak pandekager, lækre og luftige:
Ingredienser:
- 300g æggehvider (kan købes på flakse ved bl.a. bulkpowders.dk – eller ved din lokale bager. Du kunne også sagtens bruge 2-3 almindelige æg, (æggeblommerne indeholder nogle rigtig gode fedtstoffer), men jeg vil gerne gemme nogle af de kalorier/fedtstofferne til min topping!
- 1/2 moden banan (jeg bruger den anden halve til topping.
- 1 scoop protein pulver (denne opskrift er lavet da jeg spiste lidt mere lowcarb, og nogle gange er min mave også bare meget mere vild med det. Men du kan sagtens erstatte denne med 1-1/2 dl mel eller havregryn.
- 2 tsk fiber husk
- 1/2 tsk salt + krydderier efter behag.
Fremgangsmåde
- Blend det hele sammen.
- Bages på en pande i kokosolie eller økologisk kværnet smør.
Toppings
Toppings er jo helt sikkert det bedste til sådan en omgang protein pandekager. Jeg sørger for at tilføje noget mere fedt til portionen igennem nødder og chokolade. Men ellers er topping mulighederne helt op til dig!
ENJOY !
Flere pandekager
Jeg har også andre lækre pandekage opskrifter lige her:
[…] Og lækre protein pandekager her. Protein pandekager. […]