Sunde banan pandekager

Sunde og lækre banan pandekager

Banan pandekager. Banan er perfekt i bagværk generelt, da det giver en virkelig dejlig sødme. Derfor er disse pandekager også helt perfekte hvis du gerne vil have en lidt sødere morgenmad, eller en dejlig, sund dessert eller snack til den søde tand. Jeg nød den til morgenmad idag og tænkte jeg hellere måtte dele den med jer. Jeg spiste en halv portion, så var der nemlig mere plads til en masse lækker topping (der er ikke mange fedtkilder i opskriften i sig selv), så derfor toppede jeg med mørk chokolade og mandler. Dermed har jeg også til en snack senere på dagen. Mums – en ren morgenmadsfest herhjemme.

Ingredienser:

 • 2 modne bananer
 • 3 æg
 • 1 dl havregryn
 • 1 dl mel (jeg brugte idag rismel, men du kan i princippet bruge hvad du ønsker, eller bare bruge 2 dl havregryn.
 • 1/2 tsk salt
 • Kanel og kardemomme som ekstra smag.
 • Du kunne også sagtens rive noget gulerod og æble i.

Fremgangsmåde:

 1. Blend alle ingredienserne sammen.
 2. Steg dine pandekager på panden i kokosolie eller økologisk kærnet smør.

Nyd dine lækre pandekager med din yndlingstopping.

Pandekage inspiration

Jeg har også en opskrift på lækre quinoa pandekager her – Quinoa Pandekager

Lækre protein pandekager her. Protein pandekager.

Sunde pandekager hvor du får opfyldt dine grøntsager

Sunde pandekager - lækre opskrifter af kostvejleder Anja Mogensen

Populære blogindlæg

2 Comments

 1. […] Sunde banan pandekager. […]

 2. […] Sunde bananpandekager […]

Efterlad en kommentar

Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤