Blommer i ovnen
En lækker lille mulighed for at få brugt årets blommer inden sæsonen er slut. De er nemme og lette at lave og så er det en lækker lille dessert. Både for sig selv, men også sammen med en vanilje creme eller is. Det er kun fantasien der sætter grænser.
Ingredienser:
- 300 g udstenede blommer (halve)
- 75 g kokossukker
- ½ dl æblesaft
- 1 tsk. kardemomme
- 5-6 fint hakket mynte
Fremgangsmåde:
- Læg blommerne i et ovnfast fad, tilsæt æblesaft.
- Drys sukkeret, kardemomme og den fint hakkede mynte ovenpå.
- Stilles i ovnen ved 180 g i ca 20 min.
Smager himmelsk sammen med et par kugler vaniljeis, frozzen yoghurt eller skyr
Inspiration
Ønsker du lidt mere inspiration til det søde køkken kommer der lidt herunder:
Mango Lassi – indisk inspireret smoothie med et strejf af kardemomme
Chokolademousse – sund og lækker dessert, top den med frugtsalat
Glutenfri hokkaido muffins
Jule dadelkugler – sunde og lækre snacks til juletiden
Populære blogindlæg
Indlæg Dessert, Opskrifter