Hokkaido fritter
Hokkaido fritter, det er virkelig lækkert. Mums – noget af det bedste ved efteråret er de lækre råvarer der følger med; bl.a. hokkaido græskar. Den er perfekt til en masse lækre retter, men to af mine favoritter er hokkaido fritter og hokkaido supper. Så her får du i første omgang en opskrift på hokkaido fritter. Det er ganske simpelt.
Ingredienser
- 1 økologisk hokkaido græskar
- Olie til pensling
- Krydderier
Fremgangsmåde
- Tænd ovnen på 200 grader
- Vask græskaret, så kan du nemlig sagtens tilberede det med skræl på
- Skær græskaret i halve og fjern indholdet (kerner) med en ske, skrab godt rundt i kanten
- Skær græskaret i skiver eller tern (lige som du ønsker dem) læg dem på en bradeplade med bagepapir, pensle med lidt olie og krydre dem med dine yndlings krydderier
- Bag dem i ovnen ved 200 grader i 20-25 min, indtil de har sprøde kanter, men uden de bliver sorte
Bon appetit
Hokkaido
Hokkaido er en helt fantastisk grøntsag. Den er rig på vitaminer og mineraler, men har et lavt kalorieindhold. Jeg har skrevet meget mere om alle de fantastiske fordele ved hokkaido. Jeg har også lavet opskrifter på både suppe og muffins, som du kan finde længere nede.
Fantastiske fordele ved hokkaido
Hokkaidosuppe med kokosmælk og karry
Hokkaido salat med karamelliseret blommer
Glutenfri hokkaido muffins
Populære blogindlæg
Indlæg Frokost/aftensmad, Opskrifter
[…] mange forskellige måder at bruge græskar på i din madlavning, bla. græskarsalat, græskarsuppe, græskar fritter i ovnen eller græskarpandekager, der er flere opskrifter på […]