Mango-papaya-relish

Mango-papaya-relish

Denne relish giver den helt perfekte kobination af sødme, syre og får lidt kant af både chili og koriander. Den er rigtig lækker som tilbehør i det indiske køkken og kan bruges til et utal af retter.

Ingredienser:

  • 1 mango
  • 1 papaya (eller 2 blommer)
  • Citronsaft
  • 1-2 spsk. Rørsukker
  • 1 chili (afhænger af hvor stærkt du foretrækker din relish)
  • 1 spsk. Koriander (jeg brugte kværnet koriander, du kan også bruge frisk, fint hakket koriander)

Fremgangsmåde:

  1. Skær mango og papaja i tern.
  2. Kog citron, sukker (start med 1 spsk og smag herefter til, så du kan balance sødmen og syren), chili og koriander i en gryde.
  3. Tilsæt frugten og kog yderligere op. Lad det stå og koge ind i 10 min.
  4. Serveres kold.

Jeg serverede denne lækre relish som en del af min indiske inspirerede påskefrokst, du kan læse hele menuen her: Indisk inspireret påskefrokost med langtidsstegt lammekølle

Noget andet rigtig lækkert tilbehør i det indiske køkken er en god og krydret raita, som også kan nydes med noget hjemmelavet naanbrød.

Populære blogindlæg

Quinoa Pandekager

Læs mere

Avocadocreme med frugt

Læs mere

1 Comments

  1. […] du mere inspiration til det indiske køkken, kan jeg med fordel anbefale en dejlig mango-papaya relish som […]

Efterlad en kommentar





Anja Thy, profil billede

Anja Thy

Jeg er en jysk pige med begge ben plantet i jorden. Jeg er en jordnær person, med masser af livsglæde, positivitet og generelt en livsnyder. Jeg elsker at have mange bolde i luften og nyder alle aspekter af mit arbejde. Jeg brænder for, at hjælpe andre mennesker, med en sundere livsstil. Både fysisk såvel som mentalt.

Bootcamps

Bootcamp

Kvaliteten fra personlig træning og holdånden fra holdsport. Team spirit, masser af grin og sjove øjeblikke. Træningskammerater for livet❤